Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ennyire komoly lenne? 32+5...

Ennyire komoly lenne? 32+5 hetes vagyok, szombattól vannak kisebb jósló fájásaim. A védőnő ma azt mondta ha pár napon belül nem múlik, hívjam fel az orvost s valószínű be is kell feküdnöm a kórházba.

Figyelt kérdés
Szerinte lehet méhszáj rövidülés vagy akár méhszáj nyílás is.Nem értem, mert itt is olyan sokan írtátok hogy vannak ilyen fájásaitok,de senki nem mondta,hogy ez ilyen komoly.Miért ijesztett meg ennyire?
2009. máj. 19. 15:36
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia!Nekem is kb. a 32.hettol vannak kissebb joslok.De inkabb a hajnali vagy a reggeli orakban jellemzoek es inkabb csak olyan mensis gorcsok.Mondtam a dokimnak es azt mondta,hogy ezek mar joslok de teljesen zart a mehszajam es minden rendben van.Nem tudom teged miert ijesztgetnek ezzel.Vannak vedonok akiktol hulyet kapok!Dokid mit mondott?

36 hetes kismami

2009. máj. 19. 15:46
 2/5 A kérdező kommentje:
A dokim még nem tud róla,pont egy hete voltam nála s akkor semmi ilyesmi nem volt.De őt ismerve tuti befektet.egyébként teljesen rendes védőnő,szerintem nem is tudja mennyire megijesztett a koraszüléssel.
2009. máj. 19. 15:55
 3/5 anonim ***** válasza:
Szia megint en!Ha mesz vissza a dokihoz akkor szoljal neki de ha a mehszajad rendben van es zart akkor nem hinnem,hogy befektetne.Ha viszont kezdesz nyilni akkor tenyleg az lenne a jobb,ha befekudnel.
2009. máj. 19. 16:02
 4/5 anonim ***** válasza:
Néha kicsit okoskodnak a védőnők(még ha oly aranyos is).Én a 32.héttől 1 ujjnyira nyitva voltam,és a méhszáj is megrövidült(3-ról 2-re)A 35.héten már majd 2 ujjnyira kinyíltam.Ettől függetlenül nem kellett semmin változtatnom.A baba végül 37+3 hétre született(3090 gramm és 53 centi volt).Sztem majd a dokid elmondja,h mi a helyzet,addig pedig nyugi.
2009. máj. 19. 16:03
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat,remélem nem lesz semmi gond!!!!!

További szép baba várást nektek!

2009. máj. 19. 16:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!