Hogyan hívjam az orvost ha megindulna a szülés?
Figyelt kérdés
Úgy értem ha mondjuk éjjel jönne rám a dolog.hogy hívjam fel?mit mondjak neki?2012. nov. 9. 21:59
2/9 anonim válasza:
Jó estét! XY vagyok, beindult a szülés.
Én anno megegyeztem a dokival, hogy először a szülésznőt hívom, és a szülésznő hívja a dokit.
3/9 anonim válasza:
Vizsgálat alkalmával megkérdeztem a dokit, hogy szülés beindulásakor mikor hívjam. Tudtam, hogy 60km-re lakik városomtól, ahol szülni fogok. Ő csak annyit mondott, ha beindul a szülés, akkor menjek a Kórházba és majd az ügyeletes doki hívja őt, itt ebbe a kórházba így szokás. Persze, hogy akkor indult meg a szülés, mikor már jött a főorvos + ügyelet váltás. Közölték nem érnek rá ilyenre és majd 8-kor hívják a dokimat. Addig csak a papírmunkát végezték el. Hívták a dokimat, aki épp a városomba volt és azonnal jött. Elnézést kért, hogy a főorvos így viselkedett és tényleg hívhattam volna.
4/9 anonim válasza:
A kórházból hívta szülésznő a dokit.Előre megbeszéltük,hogy nem én hívom,illetve megkért,hogy ne én hívjam,mert lehet csak vaklárma.(Persze a magzatvíz elfolyás egyértelmű)
5/9 anonim válasza:
Bementem a kórházba ügyeletes megnézett,megállapította hogy valóban megindult a szülés.Megkérdezte van e dokim,mondtam hohy ki az és a szülésznő felhívta.
6/9 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat.:)szerdán megyek hozzá és akkor letisztázom vele de örülnék ha mondjuk nem én kelteném fel.:D
2012. nov. 9. 22:28
7/9 anonim válasza:
Én nem voltam biztos benne, hogy ezek "azok" a fájások ezért felhívtam.Ő mondta, hogy menjek a kórházba jön ő is! :)) Nem volt paraszt amiért felhívtam délután volt nem hajnal.Hajnalban biztos nem hívtam volna!
8/9 A kérdező kommentje:
Félek mert Ő a 3. gyerkőc és állítólag hamarabb érkeznek.az első hajnalban született a második pedig éjjel.akkor nem volt fogadott orvosom de már délután a korházban voltam.De mivel az elsőnél nagyon "szemét" volt a szülész ezért megfogadtam azt akinél a 2. at szültem.de azóta tudom h neki is családja van ezért nem szívesen zaklatnám.remélem délután jön rám és estig meg is lesz a kiscsajszim.:)
2012. nov. 10. 07:59
9/9 anonim válasza:
Én most szültem a 3. babámat. :) Hajnalban indult be a szülés, bementem a kórházba, ott az ügyeletes megvizsgált és az ottani ügyeletes szülésznő hívta az én szülésznőmet és a dokimat. Jó volt, hogy nem kellett ezzel foglalkoznom. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!