39 hetesen tényleg ne fürödjek meg forró vízben? Szeretném ha megindulna a szülés, mert nagyon magas lett a vérnyomásom és már nem bírom:S vagy mit tehetnék még ennek érdekében?
Figyelt kérdés
2012. jún. 28. 19:25
1/9 anonim válasza:
A magas vérnyomásnak nagyon nem jó a forró víz. Ha magas, inkább menj orvoshoz, mert ha indokolt, akkor majd ő beindítja.
Szóval inkább orvos!!!!
2/9 A kérdező kommentje:
Azt mondta az orvos, hogy épp határérték alatt vagyok, így nem tesz semmit:S. mindig is nagyon alacsony volt a vérnyomásom, de én abba éreztem jól magam. a mostani 130 meg a fölötti másnak tökéletes, de az én szervezetemnek magas:S
2012. jún. 28. 20:01
3/9 anonim válasza:
hú...130 fölötti mindenkinek magas.120/80 a tökéletes.
nekem 130-ra már azt mondták magas.de ne is csodálkozzunk, ilyen időjárásban csoda ha nem megy följebb. szülés előtt sok kismamának feljebb megy...
39hkm
4/9 A kérdező kommentje:
értem,köszönöm!:)
2012. jún. 28. 20:13
5/9 anonim válasza:
Várandóság alatt 140/90 az elfogadott maximum érték!
6/9 anonim válasza:
a doki nem javasolt semmit a vérnyomásodra?
nekem marha alacsonya ilyen 90/70 , de volt már extrém 73/54 volt
7/9 anonim válasza:
Én két napig próbálkoztam a jó meleg fürdővel, amikor 40hetes is elmúltam, semmi eredmény, csak kellemetlenül éreztem utána magam.
8/9 anonim válasza:
Forró víztől akár le is válhat a méhlepény ezzel ne játsz szerintem :(
9/9 anonim válasza:
inkább lépcsőzz, az hamarabb beindítja, bár a vérnyomásod is emeli...:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!