Van olyan magas vérnyomásos, akinél spontán hamarabb indult be a szülés?
Figyelt kérdés
Hányadik héten? Mennyire volt magas a vérnyomásod?2009. nov. 9. 11:20
1/4 anonim válasza:
Mióta magas a vérnyomásod, és mennyi? Én 5 napig méregettem, mindíg 150/90 fölött volt. Beutaltak a kórházba,hogy beállítsák, de mikor a felvétel előtt megmérték 173/100 volt! Na spontán vittek is a műtőbe :D
3/4 A kérdező kommentje:
Hát nekem is mértem már olyan magasat, kórházban is, de nekem nem indították be a szülést (35.héten voltam). Kaptam gyógyszert, aztán megduplázták a gyógyszert, de már most nem hat.
Most vagyok 37 hetes.
2009. nov. 9. 15:36
4/4 anonim válasza:
Elvileg nekem is úgy tervezték, hogy 1-2 hét alatt beállítják dopaminnal. De az utsó napon az orrom is vérzett, illetve szikra látásom is volt. Gondolom neked is figyelik a babát folyamatosan, és ha úgy látják, hogy akár rád, akár a babára már veszélyes az állapotod akkor műtenek. Nem akarlak elkeseríteni, de ha nem megy le a vérnyomásod akkor valószínű neked is császár lesz. Én mondjuk nem bántam meg, a következőt is császárral szeretném! Jó egészséget és kitartást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!