Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tegnap voltam orvosnál aki...

Tegnap voltam orvosnál aki megállapította hogy missed ab-om van, de csak 1 hét múlva tud műteni. Azt mondta csak akkor kell sürgősen bemennem ha erősen vérzek. Estétől erős görcseim vannak, de csak gyenge a vérzésem. Hívjam fel az orvost?

Figyelt kérdés
2009. nov. 17. 09:07
 1/5 anonim ***** válasza:

Szerintem azonnal fordulj orvoshoz,és addig ne hagyd magad lerázni,míg meg nem csinálja a műtétet!!!!

Sajnálom,hogy így végződött a terhességed,de gondolj bele,hogy el van halva benned a kisbaba.Még fertőzést is okozhat...

Ja és mindenképp másik orvoshoz menj,aki 1 hét múlva akar műteni,az felelőtlen-szerintem.

2009. nov. 17. 09:10
 2/5 anonim ***** válasza:

Ez így igaz!

Válts azonnal dokit!

Nekem mikor megálapította a dokim,hogy elhalt a terhességem 2 nap múlva már a műtőben voltam.

Én nem véreztem,nem görcsöltem,de azt mondta ha jelentkezik ilyen azonnal kórház.

Abból a 2 napból az egyik azzal telt,hogy Ekg-ra és vérvételre kellett mennem az altatás miatt.

Csinálniuk kell egy másik uh-t még műtét előtt és egy másik dokinak kell megnéznie!!!!

Ezt ki ne hagyd!

Sajnálom ami történt!

2009. nov. 17. 09:23
 3/5 anonim ***** válasza:

nekem is szombaton megállapították, hétfőn már át is estem a beavatkozáson. Mondjuk a méretei alapján már vagy 2-3 hete halott volt, mégsem volt sem vérzésem, sem semmim. De ha vérzel, tegyél valamit sürgősen!

Sok sikert a következő babához!

29 hetes kismami

2009. nov. 17. 09:33
 4/5 anonim ***** válasza:
Hány hetes volt a terhességed? Ilyet hallottam, a sógornőmmel csinálták ezt 2x is a Bajcsyban. Majd ha erősen vérzik és nagyon görcsöl, akkor menjen. Ő úgy is tett, baja nem lett, de én bizony nem vártam volna meg, mert mi van ha... Sok erőt Neked
2009. nov. 17. 11:28
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Tegnap 11 körül elvetéltem és már túl vagyok a műtéten is.
2009. nov. 18. 08:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!