Tegnap voltam orvosnál aki megállapította hogy missed ab-om van, de csak 1 hét múlva tud műteni. Azt mondta csak akkor kell sürgősen bemennem ha erősen vérzek. Estétől erős görcseim vannak, de csak gyenge a vérzésem. Hívjam fel az orvost?
Szerintem azonnal fordulj orvoshoz,és addig ne hagyd magad lerázni,míg meg nem csinálja a műtétet!!!!
Sajnálom,hogy így végződött a terhességed,de gondolj bele,hogy el van halva benned a kisbaba.Még fertőzést is okozhat...
Ja és mindenképp másik orvoshoz menj,aki 1 hét múlva akar műteni,az felelőtlen-szerintem.
Ez így igaz!
Válts azonnal dokit!
Nekem mikor megálapította a dokim,hogy elhalt a terhességem 2 nap múlva már a műtőben voltam.
Én nem véreztem,nem görcsöltem,de azt mondta ha jelentkezik ilyen azonnal kórház.
Abból a 2 napból az egyik azzal telt,hogy Ekg-ra és vérvételre kellett mennem az altatás miatt.
Csinálniuk kell egy másik uh-t még műtét előtt és egy másik dokinak kell megnéznie!!!!
Ezt ki ne hagyd!
Sajnálom ami történt!
nekem is szombaton megállapították, hétfőn már át is estem a beavatkozáson. Mondjuk a méretei alapján már vagy 2-3 hete halott volt, mégsem volt sem vérzésem, sem semmim. De ha vérzel, tegyél valamit sürgősen!
Sok sikert a következő babához!
29 hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!