Elfelejtettem mondani az orvosnak, hogy van hüvelyi folyásom! Mit tegyek? Hétfőn hívjam fel az orvost? Vagy várjak a köv. Vizsgálatig?
De megvizsgált és ultrahangot is készített! Az mondta minden rendben van:) Én is láttam ahogy a baba "szíve" vert :)
Köszönöm válaszod :) Megnyugodtam :)
Épp erről olvastam tegnap ebben a könyvben!, és azt írja hogy :
A hormonhatás miatt már a terhesség elején fokozódik a hüvelyi váladék mennyisége!Ez a tünet egyáltalán nem kóros, de jelenléte megkívánja a rendszeres, és gyakori intim tisztálkodást!
Viszont ha a külső nemi szerveken, vagy a hüvelyben viszketést, égést észlel, illetve ha a váladék elszíneződik, vagy bűzössé válik fertőzéstől kell tartania.Ez esetben haladéktalanul orvoshoz kell fordulni, mert a fertőzés görcsöket válthat ki, így a koraszülés kockázata állhat fent!
Első vagyok.
Ha megvizsgált, akkor oké, szólt volna, ha valmi nem oké. Amúgy ilyenkor természetes a több folyás, végig a terhesség alatt. Ha bűzös, vagy csíp, ég, zöldes, akkor van bibi!
Boldog babavárást!
4 éves kiscsaj, 21 hónapos kissrác, 21 hetes pocaklakó anyucijuk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!