Nem érzem a babát 1 napja, hivjam az orvost?
Figyelt kérdés
A 20. Héttől eddig minden nap éreztem. Mi lehet az oka? Meddig várjak még? 26 hkm2013. febr. 14. 17:28
11/35 anonim válasza:
Én is kipróbáltam ezt a tusolást, de nekem pont, hogy bealudt tőle a baba:D
12/35 anonim válasza:
Nagyon izgulunk mi a helyzet veletek?
13/35 anonim válasza:
Hú, bakker de izgulok..remélem minden okés, de megértem, hogy nem írsz, mert ha nem mozog, akkor nem ide fogsz írogatni...:-(
14/35 anonim válasza:
ez nem jó ha nem mozog semmitől sem, menj be egy uhra
15/35 anonim válasza:
Esetleg valami zajosat is ki lehet próbálni, pl. turmix gép vagy ilyesmi, a fiam anno azokra rugdosott.
Ha államiban nem csinálnak uh-t és a dokidhoz sem kapsz időpontot ilyenkor és aggódsz és pesti vagy, akkor pl. a Róbert Károlyban megcsinálják akár későn is, csak föl kell őket hívni előtte.
16/35 anonim válasza:
hívtad az orvost? voltál? Hogy vagytok?
17/35 anonim válasza:
Lehet, h tenyleg csak az idojaras, nekem sincs kedvem tul sokat mozogni. :-) remelem nincs bajotok?!
18/35 anonim válasza:
Sokan aggódunk a babádért.Remélem minden rendben van.Írd meg hogy mi vol az orvosnál.
19/35 anonim válasza:
Remélem csak ezek a durva frontok miatt lustul a babád!Mindenképp nézesd meg mert agyon aggódod magad,amíg meg nem bizonyosodsz róla hogy minden rendben!Ne pánikolj,nyugi de menj dokihoz!Szorítunk!
20/35 anonim válasza:
Esetleg még az, ha négykézlábra ereszkedsz és "lóg" a hasad? Nekem az is be szokott jönni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!