Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek tényleg van ilyen...

Szerintetek tényleg van ilyen brutális formája az abortusznak? (aki érzékeny erre az ne olvassa el légyszi)

Figyelt kérdés

A minap szóba jött egy abortuszos kérdés és oda linkelt vki egy leírást egy olyan abortálási módról amit már nagy babákon végeznek..hogy kihúzzák a babát és a fej hátsó rászábe az orvos beszúrja a fogót majd kinyitja, így jukat vág a baba koponyájába és kihúzzák a halott magzatot...

Én ezt hihetetlennek tartanám ám beugrott egy régebben látott video ahol kb azt látod h születne megfele a baba és a doki szó szerint megcsonkítja a baba fejét(fogóval vagdalja és a baba már bőven a 3. trimeszterben lehetett) (teste még bent van) majd kihúzzák....

én ezt akkor úgy néztem mint kamuvideo, mondván ilyen gonoszságot nem lehet végre hajtani !!!! még gondoltam is hogy milyen beteg állatnak jut eszébe ilyen videót csinálni...amúgy nem bírtam nézni csak egy-egy részbe bele pörgettem...

akkor talán a video mégis valóságos volt ? és létezik ilyen valahol a földön ???

bocsánat hogy ilyen borzalmas dologgal kapcsolatban teszem fel a kérdésem de nem hagy nyugodni a tudat hogy ilyen tényleg van a földön ??????????

a másik h a sóoldatos injekcióról már halottam...de ez meg a borzalom másik fele, és ilyen tényleg van...mondjuk nem tudom hogy hol alkalmaznak ilyet .....DE az h órákig szenvedjen egy baba mire meghal ez borzalom...

Nálunk ha beteg a baba és későn derül ki hogy végzik el az abortuszt ?(mondjuk egy 24 hetesnél? )simán meg kell szülni és meghal mrt még életképtelen?

2013. jan. 28. 17:07
1 2 3 4 5
 41/47 katalin83 ***** válasza:
Ilyen már nincs pláne a 3. trimeszterben. az
2013. jan. 29. 14:25
 42/47 katalin83 ***** válasza:
Azért is mert csak a 12.hétig 16.hétig orvosi indokkal végeznek megszakítást másrészt pedig az ilyen babát v. meg kell szülni v. császárral hozzák világra, mert minden esetben boncolnak valamikor régen volt ilyen módszer a 12. hétig de most már illegális.
2013. jan. 29. 14:30
 43/47 anonim ***** válasza:
69%
igen sajnos vannak ilyenek:( szomorú ami ebben a mai világban megy. Nekem azért szívügyen az abortusz,mert anyám el akart engem vetetni. Amikor adták neki az első tágítót,akkor szólt a dokinak hogy mégis megtart. Élek ugyan,de a gyilkos szándék megvolt :'( mikor terhes lettem a kisfiammal,a családom,a barátaim,a párom mindenki azt akarta hogy vetessem el,mintha az mindenre megoldás lenne. A fiam apja rendesen követelte,és aztmondta hogy miaz h nem vagyok rá hajlandó. Ő nem akarja a gyerekünket hát leszek szíves elvetetni. Beintettem neki és elküldtem haza. Azóta se láttam. A kisfiam pedig él és egészséges :) már 4 hónapos :)
2013. jan. 29. 16:21
 44/47 anonim ***** válasza:
41%
Úgy vélem hogy szeretnek az abortusz ellenzők túlzásokba esni, hogy befojásolják a nőket. De nem hiszem hogy ilyen brutális módszert használnának. 12. hétig vákummal is csinálhatják az abortuszt, utána pedig ha ne adj Isten meghal a baba meg kell szülni, vagy ha gond van akkor császármetszéssel kiveszik. Én is abortusz ellenes vagyok egyébként, de nem ítélkezem és nem írok rémtörténeteket meg versikéket. Hiszen minden nőnek joga eldönteni hogy megtartsa e a gyerekét vagy sem.
2013. febr. 1. 12:20
 45/47 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó. Sajnos ez nem rémisztgetés... a sóoldatos abortuszt mai napig végzik,Ausztriában, Kanadában a terhesség legvégéig akár a 40. héten is... olvass utána. Ráadásul a 12. hét után elvégzett abortusznál(még ha meg is hal a baba a pociban) meg kell szülni a babát és a legritkább esetben végeznek császármetszést....
2013. febr. 1. 13:29
 46/47 anonim ***** válasza:
A ki ilyet csinál egy lelketlen állát, ehhez nincs mit hozzá fűzi!
2013. febr. 4. 14:06
 47/47 anonim válasza:

Durva film sóoldatos abortuszról ami félresikerült.

http://www.youtube.com/watch?v=lGGY18qwaaA

2013. márc. 30. 15:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!