Brutális étvágyat csinálnak a terhesvitaminok, de szednem kell! Mit tegyek?
Röviden: nem tudsz mit tenni, maximum annyit hoyg ritkítod a bevételt, és nem minden nap veszed be hanem a második trimeszterben minden másnap, a harmadikban heti 2x.
Én is így voltam vele, nem értettem miért zabálok (szó szerint) és miért hízok ennyire, a vége 25 kiló lett,pedig így szedtem ahoyg írom,mi lett volna ha minden nap beveszem.
Az utolsó trimeszterben már heti 1x-2x szedtem egy héten, nem is volt olyan étvágyam, de akkor már mindegy volt, mert akkor már a légvételtől is jönnek a kilók, szóval előtte kellett volna jobban odafigyelni.
Én az ilyen kérdéseket mindig totál értetlenül nézem, mert én is szedek vitamint (Femibion) és nekem meg egyáltalán nem csinál étvágyat.
Én naponta ötször eszek, mindig keveset,sosem eszem degeszre magam, még ha annyira finom, akkor sem,maximum eszek belőle 2-3 óra múlva is, nekem ez bejött!
Egyrészt sosincs az az érzetem, hogy olyan éhes vagyok, hogy egy fél disznót megennék,másrészt sokkal egészségesebb így, szerintem!
Szerintem próbáld meg a vitamint kiváltani zöldséggel, gyümölccsel,hiszen most rengeteg van, ha az nem megy, akkor meg ahogy írták már, ritkítsd a bevételét.
Embere válogatja.....
Kinek ettől nagy az étvágya kinek attól..Én Elevitet szedek és nekem is az első trimeszterben farkasétvágyam volt,de lehet fékezni...
Ha nem "zabálsz" hanem mértékkel eszel,akkor nem fogsz annyit hízni..Egyél sokszor de keveset...Sok gyümölcsöt,salátát,zöldségeket,fehér húst,halat...Ezek kevésbé hizlalnak...
A gyomrod soha ne legyen üres....
22 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!