Az országban hol csinálnak amniocentézist? Nem baj, ha fizetős, csak jó szakemberek legyenek! Várom mielőbbi válaszotokat és segítségeteket!
SOTE 1 és tök ingyen van
(3 éve csinálták)
Honvéd/MÁV/ÁEK kórházban ingyenesen.
Őszíntén szólva én azt csináltam, hogy elmentem uh-ra az istenhegyire, fizetősre dr.Hajdú Krisztinához, mert őt ajánlották, hogy nagyon jó, és hogy ő amniocentézist is csinál, bár azt a kórházban, ingyenesen, mert azt az istenhegyin nem csinálnak.
Szóval ott voltunk uh-n nála fizetősön és akkor felajánlotta magától, hogy ha benne megbízom, akkor ad ő ingyenes amniocentézisre időpontot az ÁEK-ba.
Így végül is mondhatni hogy fizettünk érte,csak nem közvetlenül...
Ő nagyon jó szakember, nézz utána, mindenhol csak dicsérik!Én senki másnak nem engedtem volna hogy megszúrjon! Velem emberséges is volt, megismert, stb.
Utolsó vagyok!
Sőt amikor még csak az adataimat vették fel a recepción, a nőci akkor is mondta, hogy ő nagyon jó orvos, rengetegen jönnek hozzá még vidékről is.
Amúgy előtte én sem hallottam róla, de azóta csak alátámasztani tudom hogy precíz, alapos szakember!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!