Szerintetek tényleg van ilyen brutális formája az abortusznak? (aki érzékeny erre az ne olvassa el légyszi)
A minap szóba jött egy abortuszos kérdés és oda linkelt vki egy leírást egy olyan abortálási módról amit már nagy babákon végeznek..hogy kihúzzák a babát és a fej hátsó rászábe az orvos beszúrja a fogót majd kinyitja, így jukat vág a baba koponyájába és kihúzzák a halott magzatot...
Én ezt hihetetlennek tartanám ám beugrott egy régebben látott video ahol kb azt látod h születne megfele a baba és a doki szó szerint megcsonkítja a baba fejét(fogóval vagdalja és a baba már bőven a 3. trimeszterben lehetett) (teste még bent van) majd kihúzzák....
én ezt akkor úgy néztem mint kamuvideo, mondván ilyen gonoszságot nem lehet végre hajtani !!!! még gondoltam is hogy milyen beteg állatnak jut eszébe ilyen videót csinálni...amúgy nem bírtam nézni csak egy-egy részbe bele pörgettem...
akkor talán a video mégis valóságos volt ? és létezik ilyen valahol a földön ???
bocsánat hogy ilyen borzalmas dologgal kapcsolatban teszem fel a kérdésem de nem hagy nyugodni a tudat hogy ilyen tényleg van a földön ??????????
a másik h a sóoldatos injekcióról már halottam...de ez meg a borzalom másik fele, és ilyen tényleg van...mondjuk nem tudom hogy hol alkalmaznak ilyet .....DE az h órákig szenvedjen egy baba mire meghal ez borzalom...
Nálunk ha beteg a baba és későn derül ki hogy végzik el az abortuszt ?(mondjuk egy 24 hetesnél? )simán meg kell szülni és meghal mrt még életképtelen?
Van ilyen, igen. De nyilván lég korlátozott ennek a módszernek az alkalmazása.
Vagy eleve halott a magzat, de azért, hogy kevesebb legyen az anyai sérülés, megkisebbítik.
Vagy olyan rendellenességgel születne, ami az élettel teljesen összeegyeztethetetlen (értsd: születés után perceken/órákon/napokon belül meghalna).
...de az a kín amit egy ilyen pici lénynek át kell élnie...
akkor miért nem várják meg hogy meszülessen és eseteg magától meghaljon ?
Hát a sógornőm babáját el kellett venni sajnos,már most lassan 3 éve,pedig teljesen egészséges volt,de éjszaka 3 ujjnyira kinyílt és vérzett nagyon.Bevittük a kórházba reggel fél6-kor,és mondta a doki,hogy nem tudják visszatartani a szülést,mert nagyon ki van nyílva,és már a burok is türemkedett ki a hüvelyénél.Teljesen egészséges kislánya volt,jó volt a szívhangja is azon a borzalmas reggelen,mindene egészséges volt,de nem tudták már megmenteni.Így bevitték a szülőszobára a sógornőmet,megrepesztették a burkot(állítólag megfullasztották benne a babát),kapott oxit amitől fájásai lettek,és megszülte délelőtt 11-kor a halott kislányát :( Azt mondta,hogy látta is a doki kezében :( 19+6 hetes terhes volt amikor ez történt.És december 25.e,jó kis karácsonyunk volt 2010-ben :(
Azóta nem született neki másik gyerek,most van rajta a témán a sógornőm,mert most már szeretne babát nagyon,pláne,hogy én is terhes vagyok már.
25+6 hkm
hát nem tudom mennyit szenvedne de egy sóoldatos megoldásnál biztos nem roszebb és embertelenebb...szerintem....
kedves utolsó! Sajnálom a sógornődet, remélem hamarosan lesz egy egészséges kisbabája aki kárpótolja a borzalmakért neked pedig boldog baba várást!!!!!.....
Köszönöm szépen kedves kérdező :)
Hát remélem én is,hogy hamarosan megajándékozza őket is egy úgyszintén egészséges babával akit ki is tud majd szépen hordani és minden rendben lesz velük :)
A kismama voltam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!