Szerintetek tényleg van ilyen brutális formája az abortusznak? (aki érzékeny erre az ne olvassa el légyszi)
A minap szóba jött egy abortuszos kérdés és oda linkelt vki egy leírást egy olyan abortálási módról amit már nagy babákon végeznek..hogy kihúzzák a babát és a fej hátsó rászábe az orvos beszúrja a fogót majd kinyitja, így jukat vág a baba koponyájába és kihúzzák a halott magzatot...
Én ezt hihetetlennek tartanám ám beugrott egy régebben látott video ahol kb azt látod h születne megfele a baba és a doki szó szerint megcsonkítja a baba fejét(fogóval vagdalja és a baba már bőven a 3. trimeszterben lehetett) (teste még bent van) majd kihúzzák....
én ezt akkor úgy néztem mint kamuvideo, mondván ilyen gonoszságot nem lehet végre hajtani !!!! még gondoltam is hogy milyen beteg állatnak jut eszébe ilyen videót csinálni...amúgy nem bírtam nézni csak egy-egy részbe bele pörgettem...
akkor talán a video mégis valóságos volt ? és létezik ilyen valahol a földön ???
bocsánat hogy ilyen borzalmas dologgal kapcsolatban teszem fel a kérdésem de nem hagy nyugodni a tudat hogy ilyen tényleg van a földön ??????????
a másik h a sóoldatos injekcióról már halottam...de ez meg a borzalom másik fele, és ilyen tényleg van...mondjuk nem tudom hogy hol alkalmaznak ilyet .....DE az h órákig szenvedjen egy baba mire meghal ez borzalom...
Nálunk ha beteg a baba és későn derül ki hogy végzik el az abortuszt ?(mondjuk egy 24 hetesnél? )simán meg kell szülni és meghal mrt még életképtelen?
"a másik h a sóoldatos injekcióról már halottam...de ez meg a borzalom másik fele, és ilyen tényleg van...mondjuk nem tudom hogy hol alkalmaznak ilyet"
Ausztráliában, és most a terhesség egész időtartama alatt lehet kérni.
Hát arról é is tudok, hogy itt Magyarországon van a sóoldathoz hasonló dolog. Az ismerősöm magzata sajnos megállt a fejlődésben, a 15 heti uh-hoz képest semmit nem fejlődött a 20. hétig. Ő azt mondta, hogy leszívták a magzatvizet, feltöltötték a burkot valami gyógyszeres löttyel, ami egyszerre megölte a babát, és utána kellett megszülnie a halott kisfiát.
Na de, hogy órákig hagyják szenvedni az a kis picit, amikor van "kegyelmes" megoldás is?
Nincs "kegyelmes" megoldás.
Így is úgyis egy magzatot, egy fejlődő emberi életet ölnek meg.
Egészségügyi kockázatnál sem "kegyelmes", mégha ténylegesen szükséges is.
Persze, én sem úgy értettem. Én a világ összesfajta abortuszát betiltanám!
De ha már valaki oda jut, hogy 30 hetesen meggondolja magát és elmegy abortuszra.... na szóval azt akartam kihozni belőle, hogy nem mindegy hogy 5 percet szenved a baba vagy 2 órát. Értem ezt: Sóoldat: órákig szenved a baba, bevérzik az agya, megég a bőre stb.
Darabolás: hát nem tudom, meddig élhet a baba, de egy jó 5 percig sztem azért érzi, hogy vagdalják szanaszét
A gyógyszeres megoldás pedig pár percig tart.
Kérdező, létezik az általad leírt műtét, úgy hívják, hogy "élve darabolás"... csak hát félreértés ne essen NEM abortusz-módszer. (bár magzatvédőék imádják mutogatni, mint ha ahhoz bármi köze is lenne...)
A műtétre akkor kerül sor, ha a magzat beszorul a szülőutakba téraránytalanság (pl medence-deformítás) okán, és se előre normál úton, se hátra császárral nem képes megszületni, ilyen módon az anya életét is veszélyezteti. Tehát nem, ilyen esetekben nincs más megoldás, semmiféle más megoldás.
És hát, bár elvben minden szülészeten van a mai napig összekészített műszertálca ehhez a műtéthez, a D-vitamin profilaxis (az angolkór volt a medence-deformítások fő oka) illetve az ultrahang általánossá válása óta gyakorlatilag nem fordul elő ilyen helyzet, ilyen műtét. Bár én ismertem egy idősebb szülészt, aki egyszer a 80-as években még rákényszerült egy ilyenre... bekapott ügyeleti időben egy mentő által hozott szülő nőt valahonnan a tanyavilágból, aki egyszer sem járt terhesgondozáson...
Egyébként a magzat számára fájdalmatlan, ugyanis úgy kezdődik a procedúra, hogy a lágy kutacson keresztül behatolva szívóval eltávolítjuk az agyállományt... utána nincs mivel fájdalmat érezni, ha nincs agyvelő, nincs fájdalomérzet se...
"Egyébként a magzat számára fájdalmatlan, ugyanis úgy kezdődik a procedúra, hogy a lágy kutacson keresztül behatolva szívóval eltávolítjuk az agyállományt..."
És ezt faros szülésnél beszorult babánál hogyan lehet kivitelezni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!