Brutális aranyerem van és nagyon fáj. Valaki?
Ha már vérrög is van rajta,akkor menj vissza az orvoshoz és mond meg neki hogy sürgősségi eset vagy!
Nehogy műtét legyen a vége,mert az még rosszabb!
Sok sikert!
A detralex nem olcso, de jo!
Ha a doki is ajanlotta, akkor ne hagyd ki semmikepp, megeri az arat. Nekem az elso terhessegem utolso harom heteben jott ki az aranyerem, de olyan szinten, hogy csak delelott voltam kepes ulni, mozogni, delre mar ugy bedurrant, hogy rendesen sirtam, nem tudtam menni sem. Eletemben nem fajt meg annyira, azota sem, soha.
Kprobaltam tobb fajta kupot, kremet, de igazan egyik sem segitett, csak az, hogy fekudtem es akkor nem nyomodott annyira. De nem fekhettem egesz nap...
Vegul a doki javasolta nekem is a detralexet.
A tajekoztatoban benne van, hogyan kell kuraszeruen alkalmazi aranyeres roham eseten. A doki azt mondta, hogy igy csinaljam. Es igaza lett, kb 3 nap utan mar nem fajt, szinte vissza is huzodott. Meg vegigszedtem a kurat es nekem a szulesnel igy mar nem jott ki ujra, pedig nagyon-nagyon feltem.
38 hetesen ott sirtam delutanonkent a ferjemnek, hogy nem akarok szulni menni veletlenul sem, mert annyira faj a fenekem, hogy le sem tudnek menni a lepcson. Nem a vajudastol feltem, hanem attol, hogy mi tortenik majd ezzel a durva aranyerrel szules kozben. Es nem tortent semmi.
En egy hetig szedtem es ugy remlik, hogy az elso 3 napban szedtem naponta 2x3 tablettat, a tobbi napban pedig 2x2 tablettat.
Abszolut megerte, tenyleg.
Teljesen nem huzodott akkor vissza az aranyerem, de kiurult, nem is tudom hogy mondjam. tehat mar nem feszult, nem fajt, csak mitnha a bor maradt volna ott. Utana az is visszahuzodott. De mondjuk en azota is eszreveszem, hogy hajlamos lettem aranyerre, ha nem figyelek oda a kajaval es olyat eszek, amitol szekrekesem lesz (sok szenhidrat), akkor 2-3 napon belul elkezd aranyerem lenni. Utana odafigyelek es nincs gond. Sem detralexre, sem kupra, sem semmire nem volt azota sem szuksegem, pedig ez mar ket es fel eve tortent.
A dokim azt mondta, hogy szedhetem, ugyis csak egy het a kura, ennyi boven belefer.
Bocsi, most beugrott valami.
En a harminc szemeset vettem meg, a doki mondta is, hogy kicsit modositjak a szedesen, mert ez nem lenne eleg egy hetre.
Szoval en lecsiptem 1-1 szemet (kiveve az elso 3 napot), igy kitartott egy hetig.
Ez tenyleg csak most ugrott be.
Szoval ha ugy szeded, hogy elso harom napban 2x3-at, majd az azt koveto negy napban napi harmat osszesen, akkor pont kitart egy doboz.
Amugy relativ, hogy ez draga-e. Mert nekem legalabb segitett, szoval megerte. Elotte megvettem 2 fele kupot ugyanolyan kenoccsel, tobbet koltottem azokra es nem volt igazan jo.
Igen, nekem is ilyen volt, a kulso aranyer igy nez ki, ez szokott fajni. Szoval a tied is teljesen aranyer formaju. :-)
Igen, nekem visszahuzodtak ezek a borsonyi nagysagu kemeny, fajo valamik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!