Brutális aranyerem van és nagyon fáj. Valaki?
Figyelt kérdés
Egyre jobban fáj az aranyerem és már ülni is nehezen tudok. Terhességem előtt is volt de nem volt vészes. De most egyre rosszabb. Protológushoz nagy nehezen el mentem volna csak hát szeptemberig foglaltak az időpontok, addigra meg már lassan megszülök. A doki a tanácsadáson a detralex nevű tablettát ajánlotta. (nem olcsó) valaki tudja hogy milyen gyógyszer?? van aki szedi? vagy tudtok valamit ajánlani aranyérre (már az enyémen vérrög is van). És mielőtt írnátok kentem körömvirággal,hemoriddal,reparonnal de nem használt.2011. jún. 28. 10:29
11/11 anonim válasza:
A 32 héten jött ki az aranyerem, fájt is nagyon, a dokim egyből felküldött a proktológushoz, aki megvizsgált. Belső, gyulladt aranyerem volt, csak Alsol kenőcsöt kaptam rá, ezzel minden egyes wc-zés után kennem kellett. Kentem még körömvirág krémmel, 100%-os aloe géllel, éjjelre Sperti kúpot használtam és a 2 hét múlva esedékes kontrollra totál elmúlt, szerencsére azóta sincs panaszom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!