Szerintetek tényleg van ilyen brutális formája az abortusznak? (aki érzékeny erre az ne olvassa el légyszi)
A minap szóba jött egy abortuszos kérdés és oda linkelt vki egy leírást egy olyan abortálási módról amit már nagy babákon végeznek..hogy kihúzzák a babát és a fej hátsó rászábe az orvos beszúrja a fogót majd kinyitja, így jukat vág a baba koponyájába és kihúzzák a halott magzatot...
Én ezt hihetetlennek tartanám ám beugrott egy régebben látott video ahol kb azt látod h születne megfele a baba és a doki szó szerint megcsonkítja a baba fejét(fogóval vagdalja és a baba már bőven a 3. trimeszterben lehetett) (teste még bent van) majd kihúzzák....
én ezt akkor úgy néztem mint kamuvideo, mondván ilyen gonoszságot nem lehet végre hajtani !!!! még gondoltam is hogy milyen beteg állatnak jut eszébe ilyen videót csinálni...amúgy nem bírtam nézni csak egy-egy részbe bele pörgettem...
akkor talán a video mégis valóságos volt ? és létezik ilyen valahol a földön ???
bocsánat hogy ilyen borzalmas dologgal kapcsolatban teszem fel a kérdésem de nem hagy nyugodni a tudat hogy ilyen tényleg van a földön ??????????
a másik h a sóoldatos injekcióról már halottam...de ez meg a borzalom másik fele, és ilyen tényleg van...mondjuk nem tudom hogy hol alkalmaznak ilyet .....DE az h órákig szenvedjen egy baba mire meghal ez borzalom...
Nálunk ha beteg a baba és későn derül ki hogy végzik el az abortuszt ?(mondjuk egy 24 hetesnél? )simán meg kell szülni és meghal mrt még életképtelen?
Én is rácsodálkoztam Ausztráliára... azt gondoltam, hogy egy fejlett civilizált hely... Kanadában szintén ez a helyzet! De több hely is van sajnos...:( embertelen
és jobb volt ameddig nem hallottam ilyenekről, mert azóta majd minden nap eszembe jut és elszorul a torkom, hog milyen világba élünk!:(
az a dúrva hogy egy 34 hetes baba pl ugyan annyira érzi a fájdalmat mint egy újszülött....
és kanada meg ausztrália amire annyira nem is gondolnék ..inkább a szegényebb országrészekre....
viszont van olyan oerszág (talán irország) ahol nincs!!!! abortusz....
Idézek Papp Zoltán, A szülészet nőgyógyászat tankönyvéből(Semmelweis kiadó, 2009)
"Annak érdekében, hogy a sikertelenül végződött terhesség befejeződése az anyának minél kisebb lelki és fizikai traumát okozzon, továbbá, hogy megelőzzük a szülés elhúzódását, esetleges fertőzés kialakulását vagy súlyosbodását, szóba jöhet a halott, illetve életképtelen, torz magzatok kisebbítése. A műtétet narcosisban, vagy bódításban végezzük. Élő magzat feldarabolása a 19. században nem tartozott a ritkaságok közé. Ma csak durva, születés utáni életre biztosan képtelen torzképződés esetén engedhető meg."
A fejezet végén leírja, hogy ilyen jellegű beavatkozásokat napjainkban igen ritkán végeznek,csak igen kivételes esetben jöhet szóba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!