Van olyan, hogy görcsölés nélkül bekeményedik a pocakotok? Most tapasztalom először és nem igazán tudom, hogy pontosan mi ez!?
24 hetes vagyok.
Ma többször is olyan keménynek éreztem tapintásra a pocakom, de nem görcsölt, fájt vagy ilyesmi. Ez normális? Mitől van? Emellett sokat mocorog már a babám. Viszont van azért néha egy kis enyhe menzesz szerű görcs, szúrás szerű nem túl erős fájdalom, húzódás egészen lent az alhasban.
Nekem a 20. héttől voltak keményedéseim. Egyeztess orvossal mindenképpen, mert ha túl gyakori, akkor magnézium szedése javasolt, nekem végig kellett szedni (36. hétig), és pihenés, pihenés...
Egyébként teljesen természetes, a tested edz a szülésre, a lényeg, hogy figyelni kell rá, és nem lesz baj.
Én is 39+6 héten szültem indítással...
Igen, nem mindegy, hogy mennyi az annyi, jól mondja a 3. válaszoló :)
MagneB6-ból napi 3*2-t szedtem.
Még annyit, hogy nekem egyéb magasabb Mg tartalmú készítmények nekem nem jöttek be, ugyanúgy keményedtem tőlük, mert más formában van bennük a Mg. Ez is ember függő, ki kell tapasztalni, doki mondta, mikor próbálgattuk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!