Görcsölés 22hetesen?
Figyelt kérdés
Tegnap este annyira begörcsölt a hasam alja h nem bírtam mozdulni.a baba mozgott rugdosott közbe.mitől görcsölhetett?2013. jan. 3. 07:52
1/5 anonim válasza:
menj be a kórházba mindenképpen. ez nem jó jel.
2/5 anonim válasza:
Szerintem is be kéne menned. Erős görcs jelentheti a méhszáj kinyílását is. Majd írd meg mi a helyzet.
Kétlányos 22hkm.
3/5 A kérdező kommentje:
Olvasgattam a terhesség korai méh összehúzódásról elméletileg ártalmatlan csak akkor baj ha rendszeresen jön elő:/
2013. jan. 3. 09:09
4/5 anonim válasza:
Kedves kérdező, ha nagyon görcsölsz, az nem természetes.
5/5 Szundika20 válasza:
Én még csak 16 hetes vagyok de nekem az elejétől kezdve vannak görcseim hiába szedek rá bármilyen magnéziumot! Főleg az elején voltak olyan görcseim hogy megmozdulni se tudtam..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!