21 hetesen a menzesz szerű görcsölés és mindjárt megjön érzés mennyire jelent rosszat?
Nekemis volt. Ha nincs vérzés és nem kibirhatatlan akkor nincsen baj sztem.
De jobb lenne ha többet pihennél, mert én emiatt voltam keményedésekkel kórházban.
Szedem én is a magnerotot amint elkezdek kicsit is görcsölni,vagy amint elkezd feszülni a hasam már veszem is be!!De nem sok mindent ér.Ma is egész nap görcsöltem.Este 7 felé meg kimentem pisilni és amikor felálltam a wc-ről alig bírtam kiegyenesedni mert annyira elkezdett fájni és szúrni a hasam alja jobb oldalon!!És ott ahol fájt nagyon kemény lett a hasam,azt hittem megszülök.Le is feküdtem,és hála Istennek elmúlt és utána éreztem mozogni a babámat.Vérezni hála Istennek egy picit sem vérzek,csak most megijedtem,hogy miért fájt ennyire a hasam alja,olyan érzés volt,mint akinek bele szúrtak a hasba egy nagy kést,és alig bírtam lábra állni.A napokban sokat voltam talpon,készültem a karácsonyra,kitakarítottam a lakást,hajolgattam meg kézzel a fürdőkádban mostam ki minden függönyt,tegnap meg főztem egész nap,úgyhogy az elmúlt 3-4 napban nem igazán pihentem.De eddig nem voltak ilyen gondjaim, a fene sem gondolta,hogy most meg ez lesz.
Ma töltöttem be a 21. hetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!