Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 21 hetesen a menzesz szerű...

21 hetesen a menzesz szerű görcsölés és mindjárt megjön érzés mennyire jelent rosszat?

Figyelt kérdés
Nem mindig van ez,inkább akkor amikor ,,túlterhelem,, magam,mint pl ma is,hogy főztem a karácsonyi kaját..reggel 10-től délután 4-ig a konyhában voltam,és szinte nem is ültem le addig.Most pedig görcsölök úgy,mint akinek mindjárt megjön. :(
2012. dec. 24. 20:57
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekemis volt. Ha nincs vérzés és nem kibirhatatlan akkor nincsen baj sztem.

De jobb lenne ha többet pihennél, mert én emiatt voltam keményedésekkel kórházban.

2012. dec. 24. 23:00
 2/5 anonim ***** válasza:
Szia,nem megijeszteni akarlak de nekem ugyan ez volt 20 hetesen.Görcsölt a hasam,aztán egyszer már szúrt is.Na akkor már azt mondtam hogy go a kórház.Mondták hogy jó hogy be mentünk...veszélyeztetett terhes lettem a görcsök miatt.Aztán a laborból kiderült hogy valami gyulladás miatt voltak a görcsök,de hogy mitől és hol van a görcs nem tudták.Pedig figyelek a tisztaságra meg mindenre és még is.Aztán 1 hét után hazaengedtek de így is kímélő életmódot javasoltak.Ja a kórházba kaptam infúziót még az nap aztán Semicilint írtak fel és Magnerotot.Most 21 hetes vagyok.De már nem szokott fájni a hasam.A magnerotot szokták javasolni görcsökre,ezt lehet vény nélkül is kapni.Remélem jobban leszel és nem jársz úgy mint én.
2012. dec. 25. 19:09
 3/5 A kérdező kommentje:

Szedem én is a magnerotot amint elkezdek kicsit is görcsölni,vagy amint elkezd feszülni a hasam már veszem is be!!De nem sok mindent ér.Ma is egész nap görcsöltem.Este 7 felé meg kimentem pisilni és amikor felálltam a wc-ről alig bírtam kiegyenesedni mert annyira elkezdett fájni és szúrni a hasam alja jobb oldalon!!És ott ahol fájt nagyon kemény lett a hasam,azt hittem megszülök.Le is feküdtem,és hála Istennek elmúlt és utána éreztem mozogni a babámat.Vérezni hála Istennek egy picit sem vérzek,csak most megijedtem,hogy miért fájt ennyire a hasam alja,olyan érzés volt,mint akinek bele szúrtak a hasba egy nagy kést,és alig bírtam lábra állni.A napokban sokat voltam talpon,készültem a karácsonyra,kitakarítottam a lakást,hajolgattam meg kézzel a fürdőkádban mostam ki minden függönyt,tegnap meg főztem egész nap,úgyhogy az elmúlt 3-4 napban nem igazán pihentem.De eddig nem voltak ilyen gondjaim, a fene sem gondolta,hogy most meg ez lesz.

Ma töltöttem be a 21. hetet.

2012. dec. 25. 22:54
 4/5 anonim ***** válasza:
2.vagyok.Én a magnerotot 20.hetes korom óta szedem,holnap leszek 22.Azt mondta az orvos végig szedhetem.Én minden nap beveszem a 2 tablettát,nem csak akkor amikor görcsölök.
2012. dec. 26. 19:05
 5/5 anonim ***** válasza:
Magnéziumot csak a 36.hétig szabad szedni.
2012. dec. 28. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!