Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért vannak a menzesz szerű...

Miért vannak a menzesz szerű fájdalmak?

Figyelt kérdés
Egy, másfél percig szoktam érezni. Van hogy ritkábban de az is előfordul, h sűrűbben (pl utóbbi 2 nap). Ez az első terhességem, 14 hetes vagyok. Elég majd akkor megemlítenem, amikor mennem kell következő vizsgálatra, vagy máris mennyek vele orvoshoz?
2012. nov. 19. 14:25
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha van fogadott dokid sztem hivd fel h megnyugodj.Szerintem nincsen baj de akkor fogsz megnyugodni ha a doki mondja h nincsen baj...ha meg inkább megnézne akkor ugy is fogadni fog.Ne stresszelj rá mert csak rosszabb lesz.Remélem minden rendben lesz veletek.:)28hkm
2012. nov. 19. 14:28
 2/3 A kérdező kommentje:
Hála istennek nem vagyok ideges és nem is görcsölök rá... felesleges, jobb attól nem lesz. És tényleg csak enyhén érzem. Meg én ezt természetesnek gondolom, mmint, h nő a méhem és lehet attól is akár. De! mindenképp rákérdezek majd ;)
2012. nov. 19. 15:12
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem nő a méhed. Vegyél be magnéziumot (lehetőleg kalciummal, segítik egymás felszívódását) és pihizz. Ha aggódsz, csörögj rá a dokira vagy a védőnőre.
2012. nov. 19. 17:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!