Menzesz szerinti 5 hét 6 naposan 6 mm-es élő embrió, az valóban annyi idős terhesség?
Úgy értem korai, késői peteérés, esetleg az előző hónapban fogant (bár volt menstruáció)??
Vagy ez teljesen jó méret?
Ez nem lehet túl késői peteérés, mert akkor nem lehetne látni semmit. Korai sem lehet, mert akkor meg már nagyobb lenne. Előző hónapban nem foganhatott, mert akkor már jóval nagyobb lenne. :) Abszolút korának megfelelő. :)
(Pár nap ide-oda persze előfordulhat, de annak túl sok jelentősége nincs, a szülés időpontja úgysem napra pontos senkinél.)
Köszönöm! Nagy a boldogság, bizony!
Bár nem panaszkodhatunk, a második hónapban sikerült...
Az előző hónapot azért írtam (nem vagyok ennyire buta), mert vannak nők akik terhesen is menstruálnak. Vagy valami olyasmi. De nekem megjött rendesen, csak nem szeretnék később a méreteken rágódni. De akkor ez is kizárt.
Nekem 6+3hetesen 4mm volt,8hetesen 13mm és arra is az mondták,hogy teljesen megfelel a korának,úgyhogy úgy látom elég nagy eltérések vannak! De az uh-n úgyis ráírják a papírra,hogy ez mennyi idősnek számít!
Boldog babavárást,minden jót!
9hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!