Vásárolt-e valaki a terhesség alatti visszér miatt kompresszios harisnyát? Mit (melyik terméket) ajanljátok melyiket nem? Valoban lehet-e ezt feliratni és igy olcsobban megvásárolni?
Szerintem felíratni nem lehet. Én gyógypapucsot szerettem volna, és az ortopéd körberöhögött...
Én gyógyászati segédeszköz boltban vettem de csak térd alattig érő szorítós harisnyát, kellemes volt, bár a nagy meleg miatt nem használtam olyan sűrűn, mit jó lett volna...
Felíratni szakorvossal (érsebész) lehet, a körzeti orvos, vagy a nőgyógyász javaslata ahhoz nem elég, hogy olcsóbban juss hozzá.
Gyógyászati segédeszköz boltban segíteni fognak, hogy melyik jó neked, kell a boka, lábszár, térd alatti, fölötti és a comb kerületének centiben mért mérete hozzá. Nekem kellett volna hordanom a jobb lábamon a combig érőt, (csak párban lehet megvenni) mert nyomta a fiam az ereket és nagyon kijöttek a visszerek. De megmondom őszintén, hogy a pocakom miatt alig bírtam felvenni, úgyhogy nagyon ritkán volt rajtam. Szülés után pár órával már nyoma sem volt az egésznek, olyan szépen visszahúzódott, amint megszűnt a terhelés:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!