Menstruációs görcsökhöz tudnám hasonlítani az érzést. Orvosnál már voltam, magnéziumot írt fel rá.
Ilyenkor vajon a méhem tágul?
2012. dec. 8. 21:34
1/8 anonim válasza:
Sajnos a válszt nem tudom, de szedd a magnéziumot szorgalmasan, nehogy gond legyen! Én a 10.héttől kaptam, ugyanez miatt. Boldog babavárást!
2012. dec. 8. 21:42
2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Azt megkérdezhetem, hogy milyen dózisban szedted a magnéziumot? Mert én ezzel kapcs. nem kaptam semmi konkrét információt.:/
2012. dec. 8. 21:52
3/8 anonim válasza:
Ugyanazt javaslom! Magnézium nagyon jó és persze, ha tudsz, akkor pihengess, mert az nekem nagyon hatásos volt!
2012. dec. 8. 21:53
4/8 anonim válasza:
Ezek normális kora terhességi tünetek.
Egészen addig, amíg nem úgy "görcsöl" a hasad, hogy nem tudsz felegyenesedni a fájdalomtól és nem tudsz megmozdulni, addig nincs baj.
(Persze vészes tünet még a vérzés, de Nálad erről sincs szó természetesen!)
2012. dec. 8. 21:58
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Első babámmal vagyok állapotos, így eléggé aggódom minden apróságon, de nem akarok orvoshoz rohangálni minden nap (pedig úgy lennék csak igazán nyugodt :))
2012. dec. 8. 22:04
6/8 anonim válasza:
Ezzel a "rohangálnék mindennap"al én is így voltam akkoriban. Én is görcsöltem és aggódtam mindenen. 10 percenkét néztem a bugyim nehogy véres legyen. Szerintem ez normális reakció annál aki nagyon akarja a babát. A görcs is normális, még nincs hozzászokva a szervezeted, hogy nem menstruálsz. A 12. hétig biztos fogsz néha görcsölgetni. Az nem is baj, mert igen, tágul a méhed. De ha nagyon fáj, akkor persze doki! Lassan megnyugszol és nem fogsz mindenen aggódni, csak egy kis idő kell. Boldog babavárást! :)
2012. dec. 8. 22:30
7/8 anonim válasza:
Kedves kerdezo! Es esetleg, aki meg jartas benne. Ha felirjak a magneziumot, akkor azt a terhesvitamin melle lehet szedni? Mert igye abban is van mg.
2012. dec. 8. 22:47
8/8 A kérdező kommentje:
Nem tudom, amit én szedek (Hipp Natal), abban nincs magnézium.
Mivel engem is érdekel a dolog, ezért utánanéztem neten, de eléggé változó, hogy hol mit írnak, de a legtöbb helyen azt találtam, hogy a napi ajánlott bevitelnél 20%-al többre van szüksége egy kismamának. (ez kb 350-400mg), de volt ahol ennél sokkal többet írtak.
Nem tudom, hogy ez görcsölésnél hogy alakul, én ma 500 mg-t vettem be a görcsölés miatt (ma tapasztaltam először ilyet)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!