Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 5 hetesen görcsölés éjszaka...

Szundika20 kérdése:

5 hetesen görcsölés éjszaka volt valakinek ilyen?

Figyelt kérdés
A héten már 3x is arra keltem, hogy nagyon görcsölök mint amikor megjön nagyon fáj... Kb 5 perc és utána elmúlik. Volt már ilyen valakinek? 5 hetes terhes vagyok, és volt egy vetélésem júniusba...

2012. okt. 20. 11:16
 1/8 anonim ***** válasza:
Volt, és nekem a másodikból vetélés lett :(
2012. okt. 20. 11:22
 2/8 anonim ***** válasza:
Nekem 4-5 hetesen, annyira görcsölt h be kellett nospat vennem azt hittem meg fog jönni...aztán most már 19 hetes vagyok:) ha nincs vér nincs gond.
2012. okt. 20. 11:28
 3/8 Kissbe ***** válasza:
A görcsölés sose jó,nekem kórház lett a vége,2hét...Magnézium infúziókat kaptam.Mindenképp beszélj az orvosoddal!Sok vizet igyál,ha görcsölsz feküdj a bal oldaladra,sokat pihenj,ne eröltesd meg magad.Én ezeket a tanácsokat kaptam.Mennyi magnéziumot szedsz?Boldog babavárást mindenkinek!
2012. okt. 20. 11:37
 4/8 anonim ***** válasza:
24%

Júniusban vetéltél, 5 hetes vagy... Nem korai ez?? bocs, hogy off-olok, de én áprilisban vetéltem, és az orvos azt mondta, hogy 6 hétig no szex, de ha lehet 2 hónapig, 3 hónapig ne akarjunk babát, de inkább fél évig... Na mindegy, nincs hozzá közöm. Én magnéziumot, esetleg kálciumot, és ahogy az előttem szóló írta, enyhe görcsoldót tudnék javasolni. Ha szerencsés vagy, nem lesz ebből vetélés, de nagyon figyelj magadra!!

szerencsét, egészséget és boldog babavárást kívánok

2012. okt. 20. 11:39
 5/8 anonim ***** válasza:

Ha jól emlékszem akkor nekem is voltak görcseim 5 hetesen,meg később is volt,persze nem olyan erősen mint neked,hogy felkeltél rá.Nekem is olyan érzés volt,hogy jaj mindjárt megjön,de nem jött és elmúlt.Ma 11+4 hetes vagyok.És semmi bajunk nincs :)

Ha nagyon aggódsz,akkor menj el a dokihoz hétfőn és mondd el neki..mivel már volt 1 vetélésed,így gondolom most veszélyeztetett terhesként kezel a doki.És nehogy baj legyen,inkább kérdezd meg,hogy mi lehet ez.

2012. okt. 20. 12:23
 6/8 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó június legelső napján műtöttek és orvos azt mondta szeptembertől lehet próbálkozni... Többiek: Voltam a héten nála és mondtam is neki hogy görcsölök mondta hogy van ilyen sok nőnél... Kaptam utrogestant azt szedem napi 2x... meg C vitamint és Hipp Natalt... sok gyümit , salit.. köszönöm a válaszokat
2012. okt. 20. 12:23
 7/8 A kérdező kommentje:
Első hozzászóló sajnálom:( Nem hála égnek nincs 1 csepp vér se :))) haladhatna gyorsabban az idő:)
2012. okt. 20. 12:25
 8/8 tkata81 ***** válasza:

Szia!

Én is görcsöltem naponta többször kb az 5. héttől a 13. hétig. nekem a dokim napi 3x1 magnéziumot meg napi 3x1 nospat adott.aztán a 13. héten elmúlt. nekem is azt mondta a doki, hogy ha vérzés nincs, akkor sokszor előfordul, de nem tesz jót ha görcsölök, ezért kellettek a görcsoldók.

Jó babavárást!

21 hkm

2012. okt. 21. 13:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!