Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Enyhe görcsölés, húzódás,...

Enyhe görcsölés, húzódás, feszülés az alhasban és újabban derékfájdalom!? (vitamint és plusz magnéziumot is szedek) Nektek is vannak ilyen panaszaitok? Többi lent.

Figyelt kérdés

Ezek a tünetek főként akkor vannak, ha pl. valamilyen háztartási munkát végzek, vagy ha sokat megyek pl. vásárlás.

A derekam nem olyan régóta kezdett el fájni, de van mikor nagyon durván. Pl. ha lepihenek, hanyatt fekszem, alig bírok megmozdulni. normális ez ilyen "korán"?

16 hetes.

2012. dec. 4. 11:03
 1/2 anonim ***** válasza:
Lesz ez még különb is :-) teljesen normális mindenféle. Ha a görcs erősebb, visszatérő, akkor viszont irány a doki.
2012. dec. 4. 11:42
 2/2 anonim ***** válasza:
A derekam nekem is nagyon korán fájt,sokszor azt éreztem,hogy mindjárt leszakad a lábam,meg a hátam.Ha sokat állok nekem is húzódik a hasam és enyhén görcsöl is.20. héten járok,uh már a baba mozgása is okozhatja,jó nagyokat rúg.
2012. dec. 4. 12:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!