Pár napja amikor bekeményedik a pocim olyan görcsölés jön rám hogy csak na. Utánna meg amikor abba marad akkor a hátam nyilall?
Szia!
Örülök,hogy végre találtam egy rám is részben illő kérdést!!!
Szombat óta nekem is vannak görcseim,fáj a hátam,lefelé is nyilall a hüvelyembe és a fenekembe.Hétfőn a körzeti nődoki azt mondta bármikor megszülethet a baba,most szerda van és még egyben vagyunk,holnap megyek a kórházba nst-re,és a dokimhoz,nem tudom mi lesz,de már jó lenne túl lenni rajta,mert nagyon kellemetlen!!!!
Mindenki azt mondja,hogy szerintük nem fognak haza engedni holnap,mert a hétfői vizsgálaton ujjkúpnyira volt nyitva a méhszájam.
Nem tudom te hogy vagy ezzel a dologgal,de szerintem ez a front meghozza hatását és a héten megszülünk!!!
Könnyű szülést,és sok boldogságot kívánok a babához!!!
37hetes km
Szia!
Első vagyok.Nos,csüt.-ön voltam dokinál,nem tartott bent,de mondta,hogy nem csodálkozik,hogy fáj,mert már nyílogatok.Gondolom nálad is ez van,de nem vagyok orvos!!!
Holnap kell mennem kontrollra.Amúgy nem mindig jönnek később a fiúk,a nagyfiam napra pontosan született!!!
Sok boldogságot a babához,és könnyű szülést!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!