Más kismamánál is előfordul, hogy zuhanyozás közben a jó meleg víztől bekeményedik a hasa?
Már 3 napja minden este megfigyeltem,és a jó meleg víztől bekeményedek..először nem ahogy megnyitom a csapot,mert akkor még olyan langyos víz jön,de utána ahogy egyre melegebb lesz a víz egyszer csak kővé keményedik.Ez normális,vagy kezdhetek aggódni??Kicsit félek,hogy nehogy szülés beinduláshoz vezessen a dolog.Nem merek fürdeni terhesen,és legalább ha már csak zuhanyozni ,,szabad,, akkor azt szeretem jó meleg vízzel megtenni,mert az esik jól.
25+1 hetes kismama.
Akkor ne fürödj!!!
Terhesen lehet fürödni, csak langyos vízben, mert a meleg/forró víz beindíthatja a szülést!
Ugyan ez van a tussal, langyos vízzel lehet csak tusolni!
Ha továbbra is forró vízzel tusols, akkor saját magadnak köszönheted majd hogy ha beindúl a szülés....
Ennyit ki lehet bírni, hogy még 3 hónapig nem fürdessz/tusolsz forró vízben!
Értettem. :D
Akkor mától csak langyos víz,semmi forró :)
Nem szeretnék még szülni,a kisfiam a mindenem,eszemben sincs,hogy ártsak neki!!!!Nem tenném kockára az életét jó meleg víz miatt!!Vigyázni akarok rá ahogy csak lehet!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!