Ti szoktatok forró vagy csak meleg fürdöt venni? Terhesség elején mondták hogy inkább csak zuhany de a téli estéken jol esne néha egy fürdöt venni, lehet?
ez nekem is érdekes kérdés.. utána olvastam rengeteg helyen, és általában azt írják, hogy ha szeretnél valamit sportolni terhesség alatt, akkor az úszást kifejezetten ajánlják. A nőgyógyászom viszont azt mondta, hogy nem szerencsés fürdeni, mivel elkaphatok valami fertőzést alulról. A védőnőm szerint elvileg védett vagyok alulról, úgyhogy az otthoni fürdés nem árthat szerinte.
Megkérdeztem mindenkit erről, és végül úgy döntöttem, hogy igenis néhanapján fürdök itthon! :) amíg jól esik. Sajnos a 34. héten már nem kényelmes a kádban feküdni.. de két hete még fürdöttem, és nincs semmi bajom! Persze a Balaton vagy egyéb nyilvános fürdőhelyek szóba se jöhetnének, csak az általam fertőtlenített kád. Az utolsó hónapban nem ajánlják a forró fürdőt, mert megindíthatja a szülést!
Én csak zuhanyozni szoktam. A kislányom miatt is, mert időben csak ezt engedhetem meg magamnak.
Amúgy a fürdés nem tiltott, ha zárt vagy, viszont forró fürdőt nem szabad venni!
Én végig fürödtem a terhesség alatt,a mai napig.
Olyan jól esik,egy kis meleg-illatos fürdő.
És még egyben vagyunk. :D
38 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!