Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti szoktatok forró vagy csak...

Ti szoktatok forró vagy csak meleg fürdöt venni? Terhesség elején mondták hogy inkább csak zuhany de a téli estéken jol esne néha egy fürdöt venni, lehet?

Figyelt kérdés
2012. dec. 29. 14:03
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

ez nekem is érdekes kérdés.. utána olvastam rengeteg helyen, és általában azt írják, hogy ha szeretnél valamit sportolni terhesség alatt, akkor az úszást kifejezetten ajánlják. A nőgyógyászom viszont azt mondta, hogy nem szerencsés fürdeni, mivel elkaphatok valami fertőzést alulról. A védőnőm szerint elvileg védett vagyok alulról, úgyhogy az otthoni fürdés nem árthat szerinte.

Megkérdeztem mindenkit erről, és végül úgy döntöttem, hogy igenis néhanapján fürdök itthon! :) amíg jól esik. Sajnos a 34. héten már nem kényelmes a kádban feküdni.. de két hete még fürdöttem, és nincs semmi bajom! Persze a Balaton vagy egyéb nyilvános fürdőhelyek szóba se jöhetnének, csak az általam fertőtlenített kád. Az utolsó hónapban nem ajánlják a forró fürdőt, mert megindíthatja a szülést!

2012. dec. 29. 14:26
 2/12 anonim ***** válasza:

Én csak zuhanyozni szoktam. A kislányom miatt is, mert időben csak ezt engedhetem meg magamnak.

Amúgy a fürdés nem tiltott, ha zárt vagy, viszont forró fürdőt nem szabad venni!

2012. dec. 29. 14:28
 3/12 anonim ***** válasza:
Én inkább nem kockáztatok!Pedig én is szeretek belefeküdni egy kád vízbe...
2012. dec. 29. 14:45
 4/12 anonim ***** válasza:
Én az első terhességemnél is végig fürödtem és most is fürdök jó meleg vízben, mert fázós vagyok. Nem volt belőle probléma az első és most a második terhességnél sem.
2012. dec. 29. 14:50
 5/12 anonim ***** válasza:

Én végig fürödtem a terhesség alatt,a mai napig.

Olyan jól esik,egy kis meleg-illatos fürdő.

És még egyben vagyunk. :D

38 hkm

2012. dec. 29. 15:04
 6/12 anonim ***** válasza:
Én 36 hetes koromig fürdőztem. Az albérletben ahol laktunk csak kád volt, olyan, amihez még tusoló sem volt, így hát csak a kádfürdő jöhetett szóba (de nem forró, csak meleg). Ezután vettünk saját lakást, itt már van kád is, meg zuhany is. 4 hónapja szültem, még nem fürdőztem.
2012. dec. 29. 15:11
 7/12 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :)
2012. dec. 29. 15:12
 8/12 anonim ***** válasza:
Én valamiért nem mertem, de mivel terhességem főként nyárra esett, igy nem is nagyon vágytam rá. Most télen meg,hogy a végét taposom a terhességnek, már nem kockáztatnék. Meg persze az elején sem ajánlatos, forró fürdő meg mindenképp kizárva, csakis meleg fürdő.
2012. dec. 29. 15:19
 9/12 anonim ***** válasza:
A harmadik gyerkőcöt várom, az elsővel nagyon óvatos voltam végig zuhanyoztam aztán lazább lettem:-) Most is és az előzővel is mindegyik téli terhesség és fázós vagyok végig fürdök, langyiba ülök aztán melegítem amíg már fel nem forrtam...imádom:-) semmi bajom nem volt akkor sem és most sincs! Nyugodtan fürödj, jó melegben is! 29 hkm
2012. dec. 29. 18:13
 10/12 Adri baba ***** válasza:
en is meleg vizben furdom de nem nagyon teszek bele semmit csak baba tusfurdot...elozo terhessegemnel nagyon rosszul lettem a melegviztol felment a vernyomasom!!
2012. dec. 29. 19:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!