Bejött szülésindítóként a meleg vizes fürdő vagy zuhany vk. Nél?
Állítólag beindítja, de nekem nem jött be. Mikor be kellett feküdnöm a kórházban előtte este beleültem egy kád forró vízbe, de szó szerint forróba. Annyit értem el vele, hogy a Pocaklakóm felköltözött a poci felső részébe, mert melegnek találta a dolgokat. Elvileg ellazítja a méhizmokat így megindulhat a szülés. De szerintem csak babona.
Amúgy relaxálni jó, én tettem bele habfürdőt is. Ha már itt az idő nem ártasz vele, ha 2100 a méhszáj akkor sem.
Barátnőmnek egyértelműen azt mondta a szülésznője, hogy üljön meleg vízbe, hogy rendszeressé váljnak a fájásai, és felgyorsuljon a folyamat. Megtette és abszolút bejött neki, fél óra fürdés, előtte kb 20 óra gyenge vajúdás után hamar menni kellett a kórházba. Az alternatív szülőszobákban is szokták alkalmazni a meleg vizes fürdőt. És emiatt nem javasolják a várandósság korábbi szakaszaiban a meleg vizes fürdőt. Szóval szerintem biztos jótékony hatása van, ha nem akar még jönni a kicsike akkor meg tehetünk amit csak akarunk. Én ki fogom próbálni ha alkalmam adódik rá.
L 32 hét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!