Nektek terhesség alatt volt olyan vagy van, hogy akármilyen meleg van bent a lakásba ti mégis fáztok?
Figyelt kérdés
2013. jan. 19. 11:13
1/12 anonim válasza:
Igen van, de inkább az a jellemző hogy majd megsülök, míg a párom vacog :)
Pedig én fázósabb vagyok míg a párom a jég hátán is megél.....
A lényeg inkább melegem van baromira!
2/12 anonim válasza:
Én folyamatosan fázom, pedig tegnap már 25 fok volt itt bent, úgy feltekertem a fűtést.
3/12 anonim válasza:
Hú, én meg kint a mínusz fokos hidegben is izzadok. :)
4/12 anonim válasza:
lehet, pont azért betegszel meg, mert túl meleg van. azt mondják az sem jó, mert, ha elhagyod a lakást, még inkább fázol. nálunk nincs meleg, de semmi bajom!
5/12 anonim válasza:
Ez fordítva volt. Mindig melegem volt, közben meg fázós tipus voltam terhesség elején, meg most is, de terhesen... Páromnak mindig melege van, de mikor nekem volt melegem terhesen, ő fázott. Ergó, tök hidegben is melegem volt:D Na érted...:)
6/12 anonim válasza:
Nálam is fordítva volt. :) Én fázós típus vagyok, alapesetben 22 kokos lakás+ pulóver, úgy érzem jól magam télen. De mikor terhes voltam, (a nagy része pont a téli időszakban volt) 20 fokos lakásban rövidújjúban, vagy vékony hosszúújjúban mászkáltam, és úgy volt kényelmes. :)
7/12 anonim válasza:
Én még nyáron is képes voltam vacogni terhesség előtt..amióta terhes vagyok,inkább melegem van és izzadok mint fázok..van,hogy leizzadok,aztán meg kicsit fázok,aztán megint leizzadok :)
Tegnap szakadt a hó odakint és hideg volt,de én a párommal még is úgy mentem le a boltba,hogy a kabát alá csak egy rövidujjút vettem fel és nem fáztam. :)
Itthon a lakásban egy nap kb 2x-3x izzadok le. :) Hát ez van.
24+4 hkm
8/12 anonim válasza:
Én is fordítva működöm. Terhességeim előtt még nyáron a 35 fokban is képes voltam fázni, este vastag takaróval aludtam, a férjem meg röhögött rajta egy szál alsógatyában kiizzadva. Az első terhességem alatt ez drasztikusan megváltozott. A legnagyobb hidegben is melegem volt. Esténként is csak egy pléddel takaróztam. Nálam ez szerencsére nem is állt vissza a régi kerékvágásba, pedig azóta született még 1 gyermekem. Most is mindig melegem van.
9/12 anonim válasza:
Alapjában véve fagyos vagyok. Viszont terhesség alatt mindig melegem volt. Szóval inkább fordítva gyakori.
10/12 anonim válasza:
Nekem a terhesség elején volt a fázós időszakom. Május végén estem teherbe, lényegében nyáron végig az első trimesztert töltöttem, kánikula, én mégis a dunna alatt vacogtam minden este... utána fordult a kocka télen volt nagy hasam, egy szál pólóban is folyt rólam a víz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!