Nektek terhesség alatt volt olyan vagy van, hogy akármilyen meleg van bent a lakásba ti mégis fáztok?
Figyelt kérdés
2013. jan. 19. 11:13
11/12 anonim válasza:
Én is a terhességem elején vagyok, majd meg fagyok! Állandóan jéghideg a lábam is, alig bírom felmelegíteni!
Ez már a 3. terhességem, mindegyiknél ez volt az első "tűnetem" a mellfájáson kívül... :)
Te hanyadik héten vagy?
12/12 A kérdező kommentje:
Hát... nos.. nov.28án volt meg utoljára. dec26ra vártam a következőt de nem jött meg. dec29én teszteltem egyet ami negatív lett. utána teszteltem jan7én is mert még nem jött meg az pozitív lett meg este is meg 9én is!Na ekkor elmentem dokihoz de még nem látott semmit majd egy hét múlva ott volt már a petezsák! Azt mondta hogy akkor lehet a ciklus végén fogant!! Mondjuk rendszertelen is volt e mensim! Szóval még nem tudni hogy hanyadik hétbe lehetek!
2013. jan. 19. 18:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!