Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Az éhezéstől lehet komolyabb...

Az éhezéstől lehet komolyabb baja a babámnak?

Figyelt kérdés
27. hetes kismama vagyok.Minden hónapban nehezen jövünk ki de,most napokkal ezelőtt elfogyott a pénzünk.Ma már nincs semmi itthon.Segítséget nem kapunk senkitől.Tegnap este óta nem ettem.Lehet komolyabb baja a kicsinek?
2013. jan. 21. 18:38
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/80 A kérdező kommentje:
Kedves "mosógépes" :D Igazán nincs mit.Nagyon köszönöm mindenkinek a szép szavakat nagyon jót tesz a lelkemnek,máris kevesebbett idegeskedek :).Jó látni,hogy ennyi jó szándékú,jó érzésű, JÓ EMBER van.Köszönöm Nektek!
2013. jan. 22. 05:42
 72/80 anonim ***** válasza:
100%
Ami még olcsó a tarhonya leves,lebbencsleves.Paprikás krumpli,krumplis tészta.Mi is sokszor megfőzzük ezeket.
2013. jan. 22. 09:08
 73/80 anonim ***** válasza:
100%
ahelyett, hogy mocskolódtatok volna akár fel is ajánlhattatok volna a kérdezőnek egy kis segítséget! remélem privátban kapott egy-két üzenetet segítő szándékú emberektől!
2013. jan. 22. 10:02
 74/80 anonim ***** válasza:
100%
Ha van otthon tésztád, azt nagyon sokféleképpen tudod variálni: mákos, diós, tojásos, krumplis, káposztás, lekváros. Vagy mi szoktuk úgyis csinálni (még ha nem is vagyunk épp megszorulva, de szimplán nagyon szeretjük) hogy forralt vízbe beledobok két pörköltszaft kockát, azt összekeverem tejföllel és rá a tésztára. Finom és laktató tud lenni a hagymás törtkrumpli is. Kitartást és remélem hamarosan túl lesztek ezen a mélyponton!!!!!
2013. jan. 22. 11:14
 75/80 anonim ***** válasza:
100%

Ha van otthon liszted, akkor csak 1 élesztő kell hozzá, só, tej és csinálhatsz kalácsot. Én sokszor csinálok, jó laktató. Nem is kell hozzá se mák vagy dió, csak befonod és sülhet is.

Vagy 1 konzerv paradicsom sűrítményből nagy adag levest lehet főzni!

2013. jan. 22. 11:35
 76/80 anonim ***** válasza:
100%
Sőt én lisztel élesztővel még tej és tojás nélkül is (valami kis olaj, zsír, vagy margarin azért megy bele)szoktam kelt tésztát készíteni. Édesen vagy sósan, mindegy.
2013. jan. 22. 13:30
 77/80 anonim ***** válasza:
100%

Csinálhatsz kenyeret is a semmiből:

3dl cukros vízben felfuttatsz egy fél élesztőt, összekevered fél kg liszttel, egy kis sóval és egy kanál olajjal. Hagyod kicsit kelni, majd 150fokon égkeveréssel megsütöd egy óra alatt. Mi fokhagymát is szoktunk bele nyomni, nagyon finom úgy! Vagy tehetsz paradicsompürét is bele egy keveset meg oregánót, bazsalikomot. Így jó kis pizzás íze lesz!

2013. jan. 22. 14:48
 78/80 anonim ***** válasza:

Szia!

Hogy vagytok? Sikerült átlendülni a nehéz időszakon? A babával minden rendben van?

2013. jan. 30. 17:01
 79/80 anonim válasza:
0%
PRÓBÁLD MEG AZT H NEMVESZEL SOKÁIG LEVEGŐT MIT CSINÁL A BABÁD
2013. jan. 30. 19:21
 80/80 A kérdező kommentje:
Szia!Igen jól vagyunk,kaptunk sok helyről segítséget :),és igen már csak 1 hét fizetésig,és utána újra minden a régi lesz :) a megtakarítást kezdhetjük elölről,de ennél nagyobb baj ne legyen :)
2013. jan. 30. 20:34
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!