Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Az éhezéstől lehet komolyabb...

Az éhezéstől lehet komolyabb baja a babámnak?

Figyelt kérdés
27. hetes kismama vagyok.Minden hónapban nehezen jövünk ki de,most napokkal ezelőtt elfogyott a pénzünk.Ma már nincs semmi itthon.Segítséget nem kapunk senkitől.Tegnap este óta nem ettem.Lehet komolyabb baja a kicsinek?
2013. jan. 21. 18:38
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/80 A kérdező kommentje:
Igen sajnos bármi megeshet bárkivel.Remélem nektek azért nem ilyen rossz a helyzetetek.Van egy mosógépünk,panelhibás amit pár ezer forintért megcsinál a szerelő,ha a tieteknek nagyobb baja van és esetleg el tudtok jönni érte szívesen odaadom!
2013. jan. 21. 20:59
 62/80 anonim ***** válasza:
90%

Nagyon gonosz dolgokat írt néhány hozzászóló, és igen, ezen a kérdésen látszik jól, hogy vannak sajnos olyan emberek, akik az éppen gyengébb helyzetben lévőkbe szeretnek jól belerúgni és még élvezik is. Undorító!

Kedves kérdező, ne magyarázkodj és ne érezd magad az ilyenek miatt rosszul. Ezek nagyon boldogtalan emberek, mert a boldog ember nem rosszindulatú és nem rúg bele másokba. Bocsánat, hogy leírtam ezeket, de felháborított, amit néhányan írtak.

De ez a kérdés azt is jól tükrözi, hogy többen vannak azok, akik segítőkészek és jóindulatúak. És ez nagyon fontos!

Kérdező, ne törődj senkivel. Remélem, hogy rendbe tudtok jönni hamar!

2013. jan. 21. 21:24
 63/80 A kérdező kommentje:
Köszönöm!Nem foglalkozom velük...örülök,hogy ők nem voltak még szorult helyzetben,és remélem nem is lesznek.Senkinek nem kívánom ezt!
2013. jan. 21. 21:27
 64/80 anonim ***** válasza:
90%
Erről vegyetek példát mocskolódók...Simán válaszolhatna olyan stílusban a kérdező ahogy ti is neki de inkább sok szépet kíván nektek neh valaha is meg kelljen tudnotok milyen is szorult helyzetben lenni...És akkor most felteszem azt a kérdést KI IS A SZEGÉNY?????? mert nem hiszem h az aki épp kifizetett egy temetést és megszorult...56-os válaszoló vagyok amúgy ...Kedves kérdező csodálom a kitartásodat!! le a kalappal előtted hidd hatalmasra becsüllek és ez többet ér mindennél sose feledd!!! :)
2013. jan. 21. 21:31
 65/80 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen,jól esnek a szavaid!
2013. jan. 21. 21:33
 66/80 A kérdező kommentje:
Őket is meg lehet érteni,lehet,hogy többet szenvedtek mint én vagy akárki,ezért ilyen megkeseredettek.Meg hát ugye ez olyan tipikusan magyar mentalitásra vall.
2013. jan. 21. 21:35
 67/80 anonim ***** válasza:
100%

meg lehet ja :)

de látom sokan mégse értenek egyet velem mert kapom a lepontozásokat...de hát ez van nagyon öröm sose érje őket...de annak örülök h te legalább örültél a válaszomnak :) a többi meg hát így járt :)

2013. jan. 21. 21:49
 68/80 anonim ***** válasza:
100%
Nem baj, ne törődj velük, látszik, hogy jobb ember vagy mint ők :)
2013. jan. 21. 21:50
 69/80 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kérdező! a mosógépes vagyok :D nagyon kedves vagy, hogy felajánlottad,de még próbálkozunk vele és egyébként is borsodból írok :) de ez igazán szép gesztus volt tőled!
2013. jan. 21. 21:50
 70/80 anonim ***** válasza:
100%

Mikor nálunk is meg kell húzni a nadrágszíjat én ezeket szoktam összedobni, attól függően, mi van otthon:

- Krumplis tészta

- Főtt krumpli

- Rántotta, tükörtojás

- Kakaós tészta (ha éppen kakaóból marad)

- Vagy ha dió, mák, tejföl van itthon, akkor azokhoz rakok tésztát

- Ha van otthon némi olaj, kis tej, tojás, meg kenyér, akkor bundáskenyér is lehet.

- Vagy pirítós (fokhagymával vagy vajjal)

Remélem, helyre jönnek a dolgok! És fogadd részvétem a haláleset kapcsán. :(

2013. jan. 21. 22:30
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!