Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Az éhezéstől lehet komolyabb...

Az éhezéstől lehet komolyabb baja a babámnak?

Figyelt kérdés
27. hetes kismama vagyok.Minden hónapban nehezen jövünk ki de,most napokkal ezelőtt elfogyott a pénzünk.Ma már nincs semmi itthon.Segítséget nem kapunk senkitől.Tegnap este óta nem ettem.Lehet komolyabb baja a kicsinek?
2013. jan. 21. 18:38
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/80 A kérdező kommentje:
Nem élünk nyomorban egyáltalán,a nehezent pedig arra értettem,hogy albérletben vagyunk,nem engedhetünk meg mindent,el kell gondolkoznunk azon,hogy mire költünk,hogy még spórolni is tudjunk némi pénzt.Mint írtam ez a hónap az ami földhöz vágott minket.A megspórolt pénzünknek is lőttek,egy temetést kellett kifizetnünk.Nem nincstelenségbe,felelőtlenül vállaltuk a picit.
2013. jan. 21. 20:23
 52/80 anonim ***** válasza:
9%

Hát a nehezen jövünk nem azt jelenti, hogy nem húst hússal eszünk, egyébként egy kisgyereknek kell majd minden nap húst is enni. Ha valaki egy hónap végén éhezik (és hol van még a hónap vége) az nem azt jelenti, hogy csak két napont esznek csak húst.

Attól, hogy nem írjuk le ez még felelőtlenség volt.

Megoldáskként mert más már nem lehet tenni, meg kéne nézni, hol van ingyen ételosztás.

2013. jan. 21. 20:23
 53/80 A kérdező kommentje:
Kölcsönt azért nem vettünk fel,mert szerintem az lett volna felelőtlenség.Gondoltam,hogy sokan támadni fognak.De higyjétek el!Nem vagyunk felelőtlenek!25 éves vagyok,a párom 36, 6 éve együtt vagyunk,úgy gondoltuk,ha jönni akar akkor jöhet a baba.Akárkivel előfordulhat,hogy megcsúszik a terv...mint írtam ez nem lesz tartós állapot!Ez a 2-3 hét fizetésig és újra rendben lesz minden.
2013. jan. 21. 20:28
 54/80 Lues ***** válasza:
82%

Ez már engem is felháborít! De lehet, hogy csak azért, mert mi is albérletben lakunk és teljesen átérzem a problémát?! Mi is felelőtlenek vagyunk???? Attól, hogy néhány embernek minden a segge alatt van, mert odatolják, nem biztos, hogy felelősségteljesebb szülő lesz, mint a kérdező vagy akár mi.

Bocsánat mindenkitől, de ez már nagyon felháborító!!!!

2013. jan. 21. 20:29
 55/80 anonim ***** válasza:
69%
Gonoszkodó emberek mindig voltak, lesznek. Őket ez élteti. Ne törődj velük. Egyébként a mai világban sokkal jobb az albérlet. Mivel nincs az ember röghöz kötve. Ha nincs vagy megszűnik éppen ott a munka, lehet költözni. Nekünk saját van, de nagyon bánom, hogy megvettük..
2013. jan. 21. 20:33
 56/80 anonim ***** válasza:
90%

Ennél a kérdésnél megmutatkozik h milyen mocsok is tud az ember lenni. Ha még tartós is lenne akkor is ennyire bántani kell valakit? Ha már rossz neki mindegy rúgjunk bele még egyet??? Szégyellhetné magát az összes olyan aki csak bántó dolgokat tud írni. Gyönyörű példák lehettek a gyerekeiteknek az az ember már nem ér semmit mert vmi miatt rosszabb lett a helyzet??? Úgy beszéltek mintha az országban mindenki aranyat zabálna!!!!!!! Komolyan a sírás kerülget nem csak azon h ilyen megtörténhet a mai világban egy kismamával hanem attól is h ennyi ganaj ember van a világon. Hihetetlen. Kicsit tudnátok magatokba szállni??? És most nem tudom ki írta de annak a hozzászóló írásával totál egyet értek h itt veri a nyálát h minek vállalta akkor a gyereket de ha meg el akarta volna vetetni mindenféle gyilkosnak elhordta volna.

Kedves kérdező!

Nagyon megkönnyeztem amit írtál egyszerűen el se tudom képzelni h mit érezhetsz főleg támadások sorozata után is. De azért amint látod sokan próbálják tartani benned a lelket és jó tanácsokkal ellátni. Kitartást tudok neked kívánni és remélem minden jóra fordul. És ne is foglalkozz az ilyen semmi emberekkel akik így viselkednek!!!!!

2013. jan. 21. 20:37
 57/80 A kérdező kommentje:
Köszönöm 56-os válaszoló.Nem foglalkozom a beszólogatóssokkal,gondoltam,hogy felbukkanak.Pár tanácsra,egy-két jó szóra vágytam csak és ennél sokkal többet kaptam,együttérző embereket!Akiknek csak hálás tudok lenni!A többiek nem érdekelnek.
2013. jan. 21. 20:40
 58/80 anonim ***** válasza:
89%
Milyen fűszereid vannak otthon? köménymag, és pirospaprika 1-1 kanál, meg 1 kanál liszt akad? Abból csinálhatsz egy kis köménylevest, bele 1-2 szem krumpli.
2013. jan. 21. 20:52
 59/80 anonim ***** válasza:
91%

Ez a sok negatív ember nem képes felfogni, hogy ez egy átmeneti állapot, okoskodni bárki tud, míg nem kerül abba a helyzetbe... Most nekünk is felmerült egy probléma, elromlott a mosógépünk, sajnos előfordulhat bármi ebbe a világba ami nehézségeket okoz.

Kedves kérdező, én ha pénzszűkében vagyunk krumplis tésztát, krumpli főzeléket,tejfölös tésztát csinálok,teszek bele vmi felvágottat, vagy akár vmi olcsó szósszal csinálom, vagy esetleg tarhonyás krumpli. Remélem tudtam segíteni!

22 hkm

2013. jan. 21. 20:53
 60/80 A kérdező kommentje:
Fűszerek,liszt van,köszönöm a étel tanácsokat,megcsinálom a levest is.
2013. jan. 21. 20:56
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!