Az éhezéstől lehet komolyabb baja a babámnak?
Figyelt kérdés
27. hetes kismama vagyok.Minden hónapban nehezen jövünk ki de,most napokkal ezelőtt elfogyott a pénzünk.Ma már nincs semmi itthon.Segítséget nem kapunk senkitől.Tegnap este óta nem ettem.Lehet komolyabb baja a kicsinek?2013. jan. 21. 18:38
31/80 anonim válasza:
Már egyszer leírta, hogy csak ez a hónapjuk ilyen sz*r, mert a családban történt valami.
32/80 anonim válasza:
Leégős időkben fejedelmi étek. Kitartás neked, nektek.
33/80 anonim válasza:
"Minden hónapban nehezen jövünk ki " Ez van a kerdeseben. Nekem ez nem tunik atmenetinek. Lehet, hogy most a legrosszabb, de egyebkent se fenyes a helyzet - mi lesz akkor, ha meg lesz a baba?
34/80 anonim válasza:
Valamelyikőtök nem tud a munkahelyén esetleg előleget kérni? Tudom, hogy nem jellemző, hogy adnának, de hátha.
35/80 A kérdező kommentje:
Nem úgy értettem,hogy nehezen,hogy hasonló a helyzet mint most,ilyen még soha nem volt.Be kell osztani a pénzt,de mindig meg van minden.Ez a hónap tett csak be...egy olyan kiadás ami a spórolt pénzünket is elvitte...
2013. jan. 21. 19:25
37/80 A kérdező kommentje:
Veszprémben
2013. jan. 21. 19:33
38/80 anonim válasza:
Igen lehet. Elég össze vissza írsz. Mert azt írod, hogy csak most ez a hónap ilyen, elötte meg, hogy minden hónapban nehezen jöttök ki.
40/80 A kérdező kommentje:
Igen nehezen,de hát ki nem?Azért ami kell mindig meg van.Ne haragudjatok,hogy össze-vissza írok,de nagyon ideges vagyok.
2013. jan. 21. 19:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!