Várandós kismamák! Mennyire öltöztök be a mostani nagy hidegekben? Nem féltek hogy egy komolyabb felfázás okozhat valami problémát a babának?
Figyelt kérdés
2012. febr. 5. 12:32
1/6 anonim válasza:
Ugyanúgy öltözök, mint amikor nem voltam terhes. Még soha nem voltam felfázva, most sem hinném, hogy leszek.
2/6 anonim válasza:
Sok réteg ruha, derékmelegítő, feneket is takaró kabát, bkv-n mindig a fenekem alatt van vmi újság, egyáltalán nem aggódok, esélyem sincs felfázni.
3/6 anonim válasza:
Ugyanúgy, ahogy azelőtt. Annyira öltözök be, hogy ne fázzak.
4/6 anonim válasza:
Annyira, hogy ne fázzak. Eddig is mindig jól felöltöztem. Nem kell ezt túlreagálni. Gondolom télen eddig sem nyári ruhákban jártál.
5/6 anonim válasza:
Ugyanannyira, mint előtte. Talán arra figyelek jobban, hogy a pocakomat mindig takarjam, régen elég sokat volt kint a derekammal együtt.
Ha mozogsz szerintem, akkor nem fogsz megfázni.
6/6 anonim válasza:
Bár én már nem vagyok várandós de azért ilyenkor indokolt a nagyobb odafigyelés. Sajnos anyukám nagyon felfázott amikor anno a 4. gyerekével volt terhes és el is vetélt :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!