Van itt 22 hét körüli kismama?
Figyelt kérdés
Hogy bírjátok
Nekem a második baba, a lányom 22 hónapos, állati nehezen viselem..
Nagy már a pocakotok?
Nekünk kisfiunk lesz, hát nektek?
2013. jan. 15. 13:09
51/52 A kérdező kommentje:
Az első terhességem alatt nem voltam egyszer sem fogorvosnál.
Most voltam, de nem a terhesség miatt, hanem mert 2-3 hét és külföldre költözünk és előtte meg szerettem volna mindent csináltatni, de hál istennek semmi komoly nem volt. Oda se adtam a kis könyvemet.
Igaz én nem járok védőnőhöz, mert lemondtam.
Megértelek, hogy nem vagy a legjobb passzban. Nekem a férjem 2 hetente 2 napra jár haza 1 éve! És egyedül vagyok a 23 hónapos lányunkkal, néha majd meg bolondulok. Akkor szoktam valami vígjátékot elővenni ami kizökkent :)
2013. jan. 24. 12:49
52/52 anonim válasza:
a te helyzetedet nézve kicsit elszégyelltem magam a nyivákolásom miatt, biztos nem lehet könnyű így, de ha már kiköltöztök biztos, hogy sokkal jobb lesz, amúgy ha szabad kérdezni, hol fogtok élni? nem félsz egy kicsit, így babásan egy új országban letelepedni? vagy lesznek kint esetleg már ismerősök, barátok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!