Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Felelőtlen kismama lenne?

Felelőtlen kismama lenne?

Figyelt kérdés
egyik ismerősöm babát vár, ha jól tudom 34 hetes terhes. DE nem szed magnéziumot, nem csak most, hanem egyáltalán. ez okozhat bármi problémát a babánál?
2013. jan. 14. 10:54
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
89%
miért is kellene magnéziumot szednie ha makk egészséges semmi gondja?
2013. jan. 14. 10:55
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha nincsenek nagyon fájdalmas, extra keményedései, akkor nem baj.
2013. jan. 14. 10:55
 3/16 anonim ***** válasza:
68%
Ez csak mostanában divat Magyarországon, hogy a kismamák mindenfélét szednek. Külföldön csak akkor szednek valamit, ha az orvos megállapítja, hogy valamiből hiány van a szervezetében. Én sem szedtem és még sokan mások sem magnéziumot és egyebet, a gyerekeink mégis egészségesek lettek.
2013. jan. 14. 10:56
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

Miért lenne felelőtlen?

Ha nem indokolt a magnézium szedése, akkor nem kell szedni.

Nekem sem kellett a terhességem alatt. Csak a terhesvitamint szedtem, semmi mást nem kellett és makk egészséges fiam született.

2013. jan. 14. 10:57
 5/16 A kérdező kommentje:

akkor jó, csak olyan helyen olvasom, hogy magnéziumot kell szedni, hogy elkezdtem aggódni miatta.

egyébként nincs elvileg olyan panasza, ami miatt kéne :)

köszönöm a gyors válaszokat

6/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem felelőtlen. Ha nincs szüksége rá, akkor minek szedje feleslegesen...
 7/16 anonim ***** válasza:
21%
50 évet évvel ezelőtt szedtek magnéziumot,meg idióta terhes vitaminokat?nem,és mégis egészségesebbek voltak a gyerekek kiskorukban mint most
 8/16 anonim ***** válasza:
na ez akár én is lehetnék 30 hetes korom óta nem szedek. a méhszáj értékemenm semmit nem változatat.
2013. jan. 14. 10:59
 9/16 anonim ***** válasza:
Én sem szedtem, nem volt rá szükség.
2013. jan. 14. 11:00
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
A magnéziumot akkor kell szedni, ha keményedései vannak. Ha nincs panasza, akkor felesleges. A babánál nem okozhat semmit, hiszen neki nincs szüksége rá. Ha jól tudom izomlazító hatása van, így csökkenti a méhösszehúzódásokat.
2013. jan. 14. 11:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!