Felelőtlen kismama lenne?
Figyelt kérdés
egyik ismerősöm babát vár, ha jól tudom 34 hetes terhes. DE nem szed magnéziumot, nem csak most, hanem egyáltalán. ez okozhat bármi problémát a babánál?2013. jan. 14. 10:54
1/16 anonim válasza:
miért is kellene magnéziumot szednie ha makk egészséges semmi gondja?
2/16 anonim válasza:
Ha nincsenek nagyon fájdalmas, extra keményedései, akkor nem baj.
3/16 anonim válasza:
Ez csak mostanában divat Magyarországon, hogy a kismamák mindenfélét szednek. Külföldön csak akkor szednek valamit, ha az orvos megállapítja, hogy valamiből hiány van a szervezetében. Én sem szedtem és még sokan mások sem magnéziumot és egyebet, a gyerekeink mégis egészségesek lettek.
4/16 anonim válasza:
Miért lenne felelőtlen?
Ha nem indokolt a magnézium szedése, akkor nem kell szedni.
Nekem sem kellett a terhességem alatt. Csak a terhesvitamint szedtem, semmi mást nem kellett és makk egészséges fiam született.
5/16 A kérdező kommentje:
akkor jó, csak olyan helyen olvasom, hogy magnéziumot kell szedni, hogy elkezdtem aggódni miatta.
egyébként nincs elvileg olyan panasza, ami miatt kéne :)
köszönöm a gyors válaszokat
2013. jan. 14. 10:57
6/16 anonim válasza:
Nem felelőtlen. Ha nincs szüksége rá, akkor minek szedje feleslegesen...
7/16 anonim válasza:
50 évet évvel ezelőtt szedtek magnéziumot,meg idióta terhes vitaminokat?nem,és mégis egészségesebbek voltak a gyerekek kiskorukban mint most
8/16 anonim válasza:
na ez akár én is lehetnék 30 hetes korom óta nem szedek. a méhszáj értékemenm semmit nem változatat.
9/16 anonim válasza:
Én sem szedtem, nem volt rá szükség.
10/16 anonim válasza:
A magnéziumot akkor kell szedni, ha keményedései vannak. Ha nincs panasza, akkor felesleges. A babánál nem okozhat semmit, hiszen neki nincs szüksége rá. Ha jól tudom izomlazító hatása van, így csökkenti a méhösszehúzódásokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!