Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Felelőtlen kismama lenne?

Felelőtlen kismama lenne?

Figyelt kérdés
egyik ismerősöm babát vár, ha jól tudom 34 hetes terhes. DE nem szed magnéziumot, nem csak most, hanem egyáltalán. ez okozhat bármi problémát a babánál?
2013. jan. 14. 10:54
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

3 gyerekem van ebből egynél szedtem csak terhes multivitamint meg magnéziumot meg mindent amit rámsóztak. A másik kettőnél csak folsavat szedtem meg calciumot aztán a 12.hét után meg csak calciumot és c vitamint. Az értékeim ugyanolyanok voltak mint az első terhességnél és ugyanúgy 40.hét után szültem mindegyiket. Csak az elsőnél ahol szedtem vitamint 3300 grammos babám lett, a második harmadiknál meg 4 kiló felettiek.

Ha van panasz akkor persze kell,de ha nincs akkor mi a csudának.

2013. jan. 14. 11:29
 12/16 anonim ***** válasza:

Miért lenne felelőtlen???? Amúgy meg ez az ő dolga.

Az ilyen jóakaróktól mentsen meg az ég...

2013. jan. 14. 16:50
 13/16 A kérdező kommentje:

nem jóakaró vagyok, egyszerűen csak érdekelt.

mivel még nem voltam terhes, így nem tudom hogy mit kell szedni- mit nem.. nem értem mi ezzel a probléma kedves utolsó hozzászóló. de mindegy is, úgy látszik nem lehet kérdezni, hogy valaki beléd ne kötne...

2013. jan. 14. 17:08
 14/16 anonim ***** válasza:

Ha nem görcsöl, keményedik akkor tényleg nem kell a magnézium, pláne, hogy nem csak "terápiás-céllal" használható, hanem bármikor beszedhető ha éppen keményedik vagy ilyesmi, szóval visszamenőleg tényleg nem baj, hogy nem szedett.

7-es válaszoló: azért ha lesz egy kis szabadidőd, nézz már rá az 50 évvel ezelőtti újszülöttkori halálozási arányokra, meg megszakadt terhességek számára... nagyon tud bosszantani amikor valaki ezzel a süket dumával jön úgy, hogy gőze nincs miről beszél.

2013. jan. 14. 18:19
 15/16 anonim ***** válasza:

Jajj az ilyen joakarok mindig idegesitoek.. Mar bocsi de mit foglalkozol masokkal?? Ha nincsenek panaszok minek szedni?

Hagyni kell, h a meh is felkeszuljon a szulesre, ezert ennyi idosen mar alapbol ajanljak az elhagyasat is.

2013. jan. 14. 19:31
 16/16 A kérdező kommentje:
Mondom, hogy nem joakaro vagyok, tőlem azt csinál amit akar. Pusztán a kíváncsiság vezérelt a kérdés kiírásakor. Ha joakaro lennék, akkor talán nem ilyen formában kérdeztem volna. Azt nem értem, hogy ebből a kérdésből hol jön le az, hogy bele akarok szólni bárki életébe?
2013. jan. 14. 21:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!