Felelőtlen kismama lenne?
3 gyerekem van ebből egynél szedtem csak terhes multivitamint meg magnéziumot meg mindent amit rámsóztak. A másik kettőnél csak folsavat szedtem meg calciumot aztán a 12.hét után meg csak calciumot és c vitamint. Az értékeim ugyanolyanok voltak mint az első terhességnél és ugyanúgy 40.hét után szültem mindegyiket. Csak az elsőnél ahol szedtem vitamint 3300 grammos babám lett, a második harmadiknál meg 4 kiló felettiek.
Ha van panasz akkor persze kell,de ha nincs akkor mi a csudának.
Miért lenne felelőtlen???? Amúgy meg ez az ő dolga.
Az ilyen jóakaróktól mentsen meg az ég...
nem jóakaró vagyok, egyszerűen csak érdekelt.
mivel még nem voltam terhes, így nem tudom hogy mit kell szedni- mit nem.. nem értem mi ezzel a probléma kedves utolsó hozzászóló. de mindegy is, úgy látszik nem lehet kérdezni, hogy valaki beléd ne kötne...
Ha nem görcsöl, keményedik akkor tényleg nem kell a magnézium, pláne, hogy nem csak "terápiás-céllal" használható, hanem bármikor beszedhető ha éppen keményedik vagy ilyesmi, szóval visszamenőleg tényleg nem baj, hogy nem szedett.
7-es válaszoló: azért ha lesz egy kis szabadidőd, nézz már rá az 50 évvel ezelőtti újszülöttkori halálozási arányokra, meg megszakadt terhességek számára... nagyon tud bosszantani amikor valaki ezzel a süket dumával jön úgy, hogy gőze nincs miről beszél.
Jajj az ilyen joakarok mindig idegesitoek.. Mar bocsi de mit foglalkozol masokkal?? Ha nincsenek panaszok minek szedni?
Hagyni kell, h a meh is felkeszuljon a szulesre, ezert ennyi idosen mar alapbol ajanljak az elhagyasat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!