első vagyok: tényleg szép pocid van, olyan fiús :), nekem még kicsit kisebb, de most érzem úgy, hogy növekedésnek indult, amúgy nekem is látszik és érződik már kívülről, ha rugdos a babám, látni még csak én láttam, de érezni már a férjem is érezte és nagyon tetszett neki :), hobbihangmérnök a drága és van itthon egy speckó érzékeny mikrofon, mondta, hogy majd megpróbáljuk meghallgatni a pocaklakót odabent, kíváncsi vagyok :)
2013. jan. 17. 18:51
32/52 anonim válasza:
Ú hatos, itt nyolcas! Azta mekkora pocak! :D Tényleg elhinném simán ha azt mondanád már túl vagy a 30. héten is.
Nagyobb mint a második babánál volt ilyenkor?
2013. jan. 17. 20:45
33/52 anonim válasza:
8-as újra. Még egy kérdés a tapasztalt anyukákhoz! Mit gondoltok hanyadik hétre érdemes kész lenni "mindennel"?
2013. jan. 17. 20:51
34/52 anonim válasza:
1. vagyok: a legutolsó kérdés engem is érdekelne! :)
2013. jan. 18. 08:13
35/52 anonim válasza:
6-os vagyok! Hát igen, jóval nagyobb mint a második babánál ilyenkor:D
Sztem 35. hét körül már mindenképp legyetek kész a pakkal:)))
2013. jan. 18. 08:27
36/52 anonim válasza:
nagyon köszi, kedves 6os :), megkérdezhetem, hogy ti mennyit híztatok eddig? én kb. 6 kg-ot, őszintén kíváncsi vagyok mennyi lesz a végére... :) 1. voltam
2013. jan. 18. 19:22
37/52 anonim válasza:
6-os vagyok. Szívesen:)
Én eddig csak fogytam:(
80 kilóval kezdtem, most vagyok 74. De a baba szépen nő, nem értem miért nem hízok:s
2013. jan. 18. 19:27
38/52 anonim válasza:
voltak rosszulléteid? amiatt fogytál? dokid mondott esetleg valamit erről?
2013. jan. 18. 19:30
39/52 A kérdező kommentje:
Nekem 2 hete érezni a hasamon ha rúg a baba, nagyon erőteljesen rúg.
Szerintem a . hétre érdemes lészen állnotok a csomaggal, nekem nem volt kész a csomagom amikor a lányommal elfolyt a magzatvíz:) Vicces volt ahogy septiben pakoltunk, pedig a 37 hét 2 napján jött a leányzó
2013. jan. 20. 12:36
40/52 anonim válasza:
6-os vagyok. Nem voltak rosszulléteim, csak 3x hánytam az elején. Nem értem, miért nem hízok, remélem mostmár megindul a súlyom:)))
A dokim nem mondott eddig semmit, bár nem is nagyon kérdezgettem. Egyébként jól érzem magam, nincs semmi problémám.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!