Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van itt 22 hét körüli kismama?

Van itt 22 hét körüli kismama?

Figyelt kérdés

Hogy bírjátok

Nekem a második baba, a lányom 22 hónapos, állati nehezen viselem..

Nagy már a pocakotok?

Nekünk kisfiunk lesz, hát nektek?

2013. jan. 15. 13:09
1 2 3 4 5 6
 21/52 anonim ***** válasza:
majd megkérdezem a dokimat a 4D-ről, ő mit gondol mikor érdemes, vagy a védőnőmet, ő is nagyon aranyos egyébként, nektek fogadott dokitok van?
2013. jan. 16. 12:48
 22/52 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Az utolsó csatlakozó vagyok.

Én is mindenkinek szívből gratulálok,az előbb lemaradt.

Nézegettem én is a kínai naptárt,lehet hogy igazad van....:)

Hát a nevünk eddig úgy néz ki a Lőrinc,de már most Lócizzuk a babát.De még lehet hogy változik!

Mi már voltunk 4D UH-n a 18. héten,majd egyszer megyünk még.Nagyon klassz volt,csak még soványka volt a baba...

Nekem van orvosom,már az első is nála született.

Hogy szültetek?Én császárral sajna,most is az lesz.

2013. jan. 16. 14:03
 23/52 anonim ***** válasza:
első vagyok: nekem első baba lesz, 2 éve riogatott egy szemész szakorvos, hogy valami szembetegség miatt nem biztos, hogy szülhetek természetes úton, nem tudom azóta mi a helyzet, majd megkérdezem az orvosom, hogy menjek-e szemészetre, úgyis úgy lesz, ahogy ők mondják, még nem gondolok annyit a szülésre, egyelőre élvezem, hogy mennyit mocorog a pocaklakóm :) neked miért volt császár?
2013. jan. 16. 14:55
 24/52 anonim ***** válasza:

Biztosan megmondják majd kell-e császár a szemed miatt.

Nekem azért volt,mert farfekvéses volt a kisfiam,meg kétszarvú a méhem.

De nem volt vészes.Szerintem.

2013. jan. 16. 18:33
 25/52 A kérdező kommentje:

nekem van orvosom, de nem Magyarországon fogok szülni, ezért nem is beszéltem vele erről.

Kint meg most derült ki hogy nem orvos a lényeg hanem a szülésznő, azt most keresek.

2013. jan. 16. 23:32
 26/52 anonim ***** válasza:
sziasztok, ti hogy érzitek ma magatokat? én olyan szinten kómás vagyok, hogy legszívesebben ráfeküdnék az asztalra aludni egy kicsit..., nálunk itt Kecskeméten, már esik valami havaseső féle, remélem délutánra már jobban leszek egy kicsit, babóca is lustább ma egy csöppet, de azért mocorog :)
2013. jan. 17. 11:05
 27/52 anonim ***** válasza:
6-os vagyok. Itt tegnap este óta zuhog a hó. A fejem majd szétrobban, a babám sem valami aktív. Hát úgylátszik ez ilyen nap:)
2013. jan. 17. 11:38
 28/52 anonim ***** válasza:
Sziasztok! 8-as vagyok. Örülök, hogy nem állt le a beszélgetés :) Mi is tervezünk majd 4D-re menni. a 26-28 hét között. Itt Db-ben ráadásul megtudtam h van egy nagyon barátságos árú 4D Uh is, úgyh már alig várjuk. :) Nektek kívülről érződik már ha rúg a pici?
2013. jan. 17. 13:53
 29/52 anonim ***** válasza:

Nekem már lehet érezni, látni a rugdosást:)

Én 22 hetesen voltam 4D-n:)))

Ezt a kérdést én tettem ki, meglepő válaszokat kaptam, ha van kedvetek kukkantsátok:D

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..

2013. jan. 17. 13:57
 30/52 anonim ***** válasza:
ja 6-os voltam.
2013. jan. 17. 13:57
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!