Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van itt 22 hét körüli kismama?

Van itt 22 hét körüli kismama?

Figyelt kérdés

Hogy bírjátok

Nekem a második baba, a lányom 22 hónapos, állati nehezen viselem..

Nagy már a pocakotok?

Nekünk kisfiunk lesz, hát nektek?

2013. jan. 15. 13:09
1 2 3 4 5 6
 11/52 anonim ***** válasza:
Én március közepéig vagy április 1-ig tervezem dolgozni.
2013. jan. 15. 16:34
 12/52 A kérdező kommentje:

Mi elsőre Attilára gondoltunk, de Lehet hogy Miklós lesz.

Én is május 21 re vagyok kiírva! :)

Mennyi fiú!

Eleinte nehéz volt nagyon, mert közben a lányomra is kellett figyelni, nem dőlhettem le amikor csak jólesett, és az első 3 hónapban folyamatosan rosszul voltam. De most kezd könnyebb lenni. Igaz még vár ránk egy költözés a hetekben.

2013. jan. 15. 21:57
 13/52 A kérdező kommentje:
Harmadik babát váró válaszoló! Nem fárasztó? Vagy a másik két gyereked már nagyobb?
2013. jan. 15. 21:59
 14/52 anonim ***** válasza:

De nagyon fárasztó:) Főleg, hogy sokat kéne pihennem.

A nagy 4 éves, a kicsi 19 hós:)

2013. jan. 16. 09:02
 15/52 anonim ***** válasza:
első vagyok: minden tiszteletem a tiétek, akik több gyerkőcöt neveltek amellett, akit vártok, én néha megrémülök egy pillanatra, hogy a "meglévő gyerekem" vagyis a férjem mellett hogy boldogulok majd a csöppséggel, meg a házimunkával, meg úgy mindennel, de nem akarok nyavalyogni, a ti helyzetetek mellett az enyém piskóta :) amúgy éppen várom a toxoplasma eredményem, és agonizálok, hogy még karácsony előtt megkarcolta a kezemet a macskánk - aki anyuméknál lakik -, nem vérzett meg semmi, de azért kicsit idegesít, pláne, hogy a vért még előtte vették le :(, remélem már átestem rajta, mert gyerekkorom óta folyamatosan voltak cicáink, takarítottam az almukat, szóval esélyes, hogy már túl vagyok rajta, csak jó lenne megnyugodni efelől... ti is túl vagytok már a 18-20 hetes uh-án, ugye?
2013. jan. 16. 09:18
 16/52 A kérdező kommentje:

Igen, én túl vagyok rajta

Ti mentek majd 4d ultrahangra?

2013. jan. 16. 11:04
 17/52 anonim ***** válasza:
igen, szeretnék nagyon, de még nem tudom, hogy mikor lenne érdemes, valahogy a 30. hét táján, nem? vagy később? ti mikor mentek?
2013. jan. 16. 11:06
 18/52 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Én is jövök,én május 28-ra vagyok kiírva.

És hogy teljes legyen a kép,nálunk is fiúcska lesz:)

van már egy majdnem 3 évesünk ő is fiú.

Sajnos nekem is elkezdett rövidülni a méhnyakam.Az orvosom engem is megfenyegetett kórházzal,de igyekeztem sokat pihenni,így elmaradt.Egyenlőre....

2013. jan. 16. 11:32
 19/52 anonim ***** válasza:
szia utolsó válaszoló, én voltam az első: gratula a picihez, elgondolkodtam ezen a sok fiú babán és néztem, hogy a kínai fogantatási naptár szerint, persze mondjuk ott a kor is számít, de aki, augusztusban, vagy szeptemberben esett teherbe ott kisfiút mutat, eddig nem igen hittem benne, de kezd megváltozni az álláspontom :), nálatok van már név?
2013. jan. 16. 11:49
 20/52 A kérdező kommentje:

A lányommal 2 éve a 25-26 héten voltunk 4 d ultrahangon. Most is kb úgy szeretnénk menni.

Nincs is egy lányos anyuka most köztünk ugye? Milyen fura!

Amikor a lányomat vártam, mindenkinek lánya született körülöttem

2013. jan. 16. 12:23
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!