Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van itt 22 hét körüli kismama?

Van itt 22 hét körüli kismama?

Figyelt kérdés

Hogy bírjátok

Nekem a második baba, a lányom 22 hónapos, állati nehezen viselem..

Nagy már a pocakotok?

Nekünk kisfiunk lesz, hát nektek?

2013. jan. 15. 13:09
1 2 3 4 5 6
 41/52 A kérdező kommentje:

Ti nem vagytok erőtlenek?

Kicsit megijedtem , mert napok óta alig tudok állni, fáj a derekam a hátam és olyan mintha nagy súlya lenne a hasamnak.

Remélem nincs gond

2013. jan. 21. 13:42
 42/52 anonim ***** válasza:

Én is nagyon nehéznek érzem már a pocakot. A szülésznő szerint már 1 kilós a baba.

És én most nagyon náthás vagyok, fáj a torkom, köhögök. Én is nagyon erőtlen vagyok sajnos.

6-os.

2013. jan. 21. 14:14
 43/52 A kérdező kommentje:

igen? Azt hittem már baj van.

1 hét múlva megyek orvoshoz kíváncsi vagyok mit fog mondani.

Még ülve is fárasztó ébren lennem :)

Én is beteg vagyok második hete torokgyulladásom van, és nem akar elmúlni

2013. jan. 21. 17:25
 44/52 anonim ***** válasza:
1. vagyok: mielőbbi jobbulást nektek, szedtek valami homeos bogyót?, az rajtam szokott segítene, persze csak akkor, ha nincs lázam, remélem most már gyorsan kiheveritek majd, én megvagyok, férjem volt irtó náthás, de szerencsére nem kaptam el, amúgy nekem inkább a kedvem, a hangulatom borzasztó, nyűgös vagyok, úgy is mondhatnám, hogy fáj az élet, nem tudom miért :(, de igyekszem leplezni, én is kicsit megijedtem reggel, mert nem nagyon éreztem mozgolódni a pocaklakót, de dél körülre már beindult ezerrel, most is akkorát rúgott, hogy csak na :), meg a gyomrom ég, de az valami rettenetesen :(
2013. jan. 21. 17:45
 45/52 anonim ***** válasza:

Nem szedek semmit, sosem voltam az a nagy gyógyszeres. Inkább szenvedek:D

Gyomorégésre esetleg kipróbálhatnád a popcornt, általában segíteni szokott:)

6-os.

2013. jan. 21. 19:34
 46/52 anonim ***** válasza:
pont van is itthon egy zacskó kukorica, lehet, hogy tényleg megpróbálom, mert nagyon gáz a helyzet :S, egyébként én sem vagyok az a nagy gyógyszerszedő, csak ha már tényleg nem segít más
2013. jan. 21. 20:37
 47/52 A kérdező kommentje:

én szedtem homeós cuccokat, már lassan egy patikát nyithatok annyi van :)

Gyomorégésre igyál citromos vizet, hidd el használni fog!

2013. jan. 21. 22:32
 48/52 anonim ***** válasza:
végül a popcorn segített, de a citromos vizet még nem hallottam, esküszöm legközelebb kipróbálom, remélem nekem is beválik majd, mert imádom a savanyú ízeket :), nem tudom ti hogy vagytok vele, lehet, hogy a hormonok teszik, de égnek áll a hajam, hogy dolgozni kell jönni, pedig szeretem a munkám és még kicsit korainak érzem, hogy ennyire nyűglődjek emiatt :(, ti mit tesztek a letargia ellen?
2013. jan. 22. 08:02
 49/52 A kérdező kommentje:

fura, de tényleg semlegesíti a citrom a savat, mert lúgosít.

Nekem már a 15. héttől ég a gyomrom, és azóta iszom napi pár pohárra, és nem mellesleg van benne C vitamin is :)

Hú ne is mond, néha annyira letargikus hangulatba kerülök, hogy borzasztó

Esténként ha a lányom alszik vígjátékot szoktam nézni, az kizökkent a legtöbbször

2013. jan. 22. 14:17
 50/52 anonim ***** válasza:
jó ötlet a vígjáték, lehet, hogy előveszem valamelyik régi kedvencem, ráadásul most még a férjem is éjszakás, aludni sem tudok így olyan jól, mert felébredek és keresem félálomban, hogy hol van, aztán meg persze a pisilés is még mindig napirenden van, de azért nem akarok annyira hisztizni, lehetnének ennél nagyobb problémáim is, de hálistennek nincsenek, te mész majd fogorvoshoz? védőnő és a terhes"biblia" szerint menni kell... :(
2013. jan. 22. 16:32
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!