Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A vörösbor vagy a sírógörcs...

A vörösbor vagy a sírógörcs (testremegéssel) árt többet? Mit szóltok, mit teszek éppen?

Figyelt kérdés
35 hetes vagyok, és történt itthon valami, ami kiverte a biztosítékot nálam. Amúgy is k. nehéz helyzetben vagyok, de ez most betett. Rámjött egy remegés az idegességtől, és éreztem, kárt fogok tenni valakiben vagy magamban, ha nem nyugszom meg. Úgyhogy kinyitottam egy üveg vörösbort, és megiszom belőle két decit. Másodszorra történik ez a várandósságom alatt. Iszogatni egy-egy kortyot szoktam amúgy is, vérképzéshez, orvosi tanácsra. De most ez a 2 dl kell. Várom a hideget-meleget...
2013. jan. 9. 16:46
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Nagyon rendesek vagytok, köszi.
2013. jan. 9. 21:36
 12/12 anonim ***** válasza:
34%
Alkohol veszelyes vigasz mert ha nem lettel volna terhes berugtal volna?nem megoldas a gondokra Veszelyben vagy ha pohar utan nyulsz terhes vagy nem terhes van mas lazulasi modszer nem?
2013. jan. 9. 21:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!