Kismamák! Ti szoktatok vörösbort inni?
Az orvosom és a védőnő is azt tanácsolta, hogy alkalmanként igyak a vacsorahoz 1 dl minőségi vörösbort. Ma este kipróbáltam, és egészen elzsibbadtam tőle. Régebben sem ittam, most meg evidens, hogy semmit:) Azt mondjak jó vérképző és egészséges is.:)
Kicsit rosszul érzem magam tőle, főleg, hogy megéteztem ezt a picit is:)
Ti szoktatok inni alkalmanként vörösbort?
16 hetes kismami :)
Nekem a sört is javasolták alkalmanként. Főleg, hogy soha nem voltam sörös, de a terhesség elején annyira kívántam mint mást semmit. Akkoriban volt hogy majdnem minden nap megittam egy dobozzal. Lehet durván hangzik, de minden más folyadékot kihánytam. Ekkor kérdeztem a dokit, hogy ártok e ezzel és mondta hogy még egészséges is.
Persze a rosszullétek elmultával ez is elmaradt.
En piros szololet szoktam inni. Nem azt a 10 %-osat, hanem igazi szolo le juicet. Amit hutoben arulnak es csak par napig all el.
Vorosbort nem birtam meginni. Nekem is ajanlotta az orvos. En is szarul voltam tole, zsibbadtam, meg minden bajom volt.
Köszönöm a válaszaitokat!:) én sem vagyok annyira oda a borért, de megittam tegnap egy picit belőle:) nem hiszem, hogy rendszeres lesz:D
Csak kiváncsi voltam, hogy ki az aki még kipróbálta ezt vagy esetleg a sört :)))
Boldog babavárást annak, aki még kismama közületek:)
SZia!
Én minden héten megiszom legalább egyszer de inkább kétszer 2 dl-t. Semmi bajunk nincs tőle, a dokim mondta, hogy akár naponta is lehet. Este szoktam inni, lefekvés előtt, mert lezsibbaszt és jót alszom tőle. Mert amúgy rossz alvó vagyok, főleg ilyen melegben, főleg várandósan. :)
Nyugodtan igyál, de ha nem esik jól, akkor inkább ne, mert az azt jelenti, hogy a szervezeted nem kívánja. Esetleg sör, vagy pici pezsgő. Egyáltalán nem árt!
Szép babavárást!
21 h km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!