Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A vörösbor vagy a sírógörcs...

A vörösbor vagy a sírógörcs (testremegéssel) árt többet? Mit szóltok, mit teszek éppen?

Figyelt kérdés
35 hetes vagyok, és történt itthon valami, ami kiverte a biztosítékot nálam. Amúgy is k. nehéz helyzetben vagyok, de ez most betett. Rámjött egy remegés az idegességtől, és éreztem, kárt fogok tenni valakiben vagy magamban, ha nem nyugszom meg. Úgyhogy kinyitottam egy üveg vörösbort, és megiszom belőle két decit. Másodszorra történik ez a várandósságom alatt. Iszogatni egy-egy kortyot szoktam amúgy is, vérképzéshez, orvosi tanácsra. De most ez a 2 dl kell. Várom a hideget-meleget...
2013. jan. 9. 16:46
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Egészségedre! Az ideggesség többet árt! Ha amúgy sem napi szinten iszol, az a néha-néha egy korty, vagy fél pohár bor, nem fog semmilyen kárt okozni. Ettől nem kell hogy bűntudatod legyen.
2013. jan. 9. 16:48
 2/12 A kérdező kommentje:
Amúgy heti kétszer iszom egy ujjnyit. Köszi a választ.
2013. jan. 9. 16:49
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha megnyugtat, akkor szerintem belefér. Nem kell túlzásba vinni - akár higíthatnád is.
2013. jan. 9. 16:50
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Semmi bajod nem lesz ennyitől. Kicsit ellazít, talán el is álmosít, de nem fog megártani.
2013. jan. 9. 16:50
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

de mi történt és miért vagy rossz helyzetbe ???

amúgy ennyi nem fog megártani...végül is nem egy üveggel húzol le :)

2013. jan. 9. 16:51
 6/12 A kérdező kommentje:
Hát, a legszívesebben leküldeném az egész üveget...de nyilván nem fogom.
2013. jan. 9. 16:51
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Én 3 hónapig visszatartáson voltam a kórházban a szülésznők mondták, hogy igyak mindig egy felest ha keményedek mert a magnéziuminfúziót se lehet világba felszedni. Én vagy 1 hónapig minden nap megittam egy feles konyakot a KÓRHÁZBAN. Mikor az utolsó 4 hétben jártam már csak néha kellett egy egy korty,
2013. jan. 9. 16:53
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Azért állj meg 2 dl-nél, jó? Könnyű átesni a ló túlsó oldalára, de most nem csak magadért vagy felelős vagy épp felelőtlen....

Csoki, nasi, ilyesmi ilyenkor?:)

2013. jan. 9. 17:03
 9/12 anonim ***** válasza:
Jól tetted, egészségedre, nem fog ártani sem neked, sem a babának!
2013. jan. 9. 20:42
 10/12 anonim ***** válasza:
Egészségedre, 2 dl, nem több, ártani nem fog. Több kárt okozna az idegeskedés. Akarsz róla beszélni? ha gondolod írj egy privát üzenetet, ha segíteni nem is tudok, de meghallgatlak szívesen, hátha megkönnyebbülsz.
2013. jan. 9. 21:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!