Igaz, hogy a vörösbor megindíthatja a szülést? Van valami alapja? Hallottatok már erről?
Figyelt kérdés
Köszönöm2012. jún. 30. 20:30
1/6 anonim válasza:
Hallani nem hallottam erről,de szerintem nagy menyiségben árthat,ha csak meg nem kívántad,és néhány kortyot iszol csak.
2/6 anonim válasza:
Nem hallottam róla, de bevallom, egy céges rendezvényen kb félidősen én ittam egy pohárka vörösbort, és nem indult be tőle a szülés. Állítólag(nem tudom biztosan) jót tesz, mert segíti a tejtermelést. Ez is egy praktika a régi öregektől, én nem próbáltam, szoptatás alatt nem mertem inni, max szilveszterkor egy kortyocska pezsgőt.
3/6 anonim válasza:
Ez érdekes én a sörről hallottam ezt.A szoptatás alatt meg szerintem tényleg nem szabad fogyasztani.
4/6 anonim válasza:
A vacsorahoz az orvosok a terhesseg alatt ajánlják egy pohár minőségi vörösbor fogyasztását. Persze alkalmanként. Úgyhogy egy pohartol biztosan nem indul be, ha az orvosok az egesz terhesseg alatt ajánlják.
5/6 anonim válasza:
Nekem a szülésznő mondta, hogy egy kád forró vízbe feküdjek be, igyak egy pohár minőségi vörösbort és vegyem rá apát egy kis szexre, ha szeretném, hogy beinduljon a szülés. Egyenlőre még nem próbáltuk.
6/6 anonim válasza:
Beindítani tuti nem fogja,viszont ahogy az egyik kedves hozzászóló is írta,segíti a tejtermelést.Nem is kicsit!Ezt tapasztalatból mondom.Nem üveg számra kell inni nyugi,hanem 1 pohárkával.Tényleg hatásos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!