Missed ab. -ot nem lehet elkerülni? Marmint inkabb a termeszetre bizni?!
Ma azt mondta az orvosom hogy valsz jövő kedden missed ab. "Élő embrio" van a papirra irva (miert???) de 6 nap alatt nem nőtt egy mm-t sem. 6 hetes körül vagyok.
Nem vagyok otthon a temaban de szivesebben biznam a termeszetre mint muszerekre. Tudom van veszelye de van a mutetek is, es azoktol nagyon felek (nem a fajdalomtol). Ha nem tisztulok teljesen akkor persze fejezzek be, de igy van esely hogy kitisztul es szerintem a vegeredmeny ugy "jobb" mint muszerrel. Mi a velemenyetek?
Nem verzek nem gorcsolok faj a hasam de inkabb kozepen, nem a mehemnel.
Köszönöm, aranyos vagy! Mind azok vagytok.
A furdot tegnap megprobaltam, forro volt, sokaig, mar lüktetett tőle mindenem, de semmi. A vilagon semmi panasz.
Most volt szívhang vagy nem?
A barátnőm kisfiáról pontosan ugyanezt állapították meg, vagyis hogy nem fejlődik... Azóta 18 éves és 195 cm...
Kedves Utolso!
Sajnos nem volt eddig egyszer sem. Amikor mult heten 4,5 mm volt a baba szivhang nelkul akkor azt mondtak hogy ez meg belefer, de ezen a heten kell lennie mar. Visszamentem es nem volt ezen a heten sem, meg raadasul a 4,5 mm sem valtozott egy het alatt ami ilyen terhessegi korban még baj. :( sajnos ez van.
Kedves Utolso!
Koszonom kerdesed nehezen vagyok, ma reggel estem tul a dolgon, meg a korhazban vagyok fekszem. Testileg gorcsol, de sokkal nehezebb lelkileg. :(
Már akkor otthon vagy. Pihenj , nézz vígjátékokat, s pár nap múlva menj barátnőkhöz, haverokhoz, moziba, menj ki sétálni amikor süt a nap! Kizökkent, s nagyban gyorsítja a lelkii gyógyulást! Nekem keddi napon volt szombaton présház buliba mentem. Szerencse volt a szerencsétlenségben, hogy nyáron történt, akkor alapjáraton könnyebben lesz vidámabb az ember a napsütéstől.. De most is gyönyörűen süt a nap! :)
A mosoly gyógyít! Ezt a gyógyszert küldöm neked szívből!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!