Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Missed ab. -ot nem lehet...

Missed ab. -ot nem lehet elkerülni? Marmint inkabb a termeszetre bizni?!

Figyelt kérdés

Ma azt mondta az orvosom hogy valsz jövő kedden missed ab. "Élő embrio" van a papirra irva (miert???) de 6 nap alatt nem nőtt egy mm-t sem. 6 hetes körül vagyok.

Nem vagyok otthon a temaban de szivesebben biznam a termeszetre mint muszerekre. Tudom van veszelye de van a mutetek is, es azoktol nagyon felek (nem a fajdalomtol). Ha nem tisztulok teljesen akkor persze fejezzek be, de igy van esely hogy kitisztul es szerintem a vegeredmeny ugy "jobb" mint muszerrel. Mi a velemenyetek?

Nem verzek nem gorcsolok faj a hasam de inkabb kozepen, nem a mehemnel.

2012. dec. 27. 18:46
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
Nagyon sajnálom kedves kérdező:(
2012. dec. 28. 14:22
 32/38 A kérdező kommentje:

Köszönöm, aranyos vagy! Mind azok vagytok.

A furdot tegnap megprobaltam, forro volt, sokaig, mar lüktetett tőle mindenem, de semmi. A vilagon semmi panasz.

2012. dec. 28. 15:12
 33/38 anonim ***** válasza:

Most volt szívhang vagy nem?

A barátnőm kisfiáról pontosan ugyanezt állapították meg, vagyis hogy nem fejlődik... Azóta 18 éves és 195 cm...

2012. dec. 29. 09:18
 34/38 A kérdező kommentje:

Kedves Utolso!

Sajnos nem volt eddig egyszer sem. Amikor mult heten 4,5 mm volt a baba szivhang nelkul akkor azt mondtak hogy ez meg belefer, de ezen a heten kell lennie mar. Visszamentem es nem volt ezen a heten sem, meg raadasul a 4,5 mm sem valtozott egy het alatt ami ilyen terhessegi korban még baj. :( sajnos ez van.

2012. dec. 29. 09:52
 35/38 anonim ***** válasza:
Hogy vagy kérdező?
2013. jan. 1. 18:30
 36/38 A kérdező kommentje:

Kedves Utolso!

Koszonom kerdesed nehezen vagyok, ma reggel estem tul a dolgon, meg a korhazban vagyok fekszem. Testileg gorcsol, de sokkal nehezebb lelkileg. :(

2013. jan. 2. 12:47
 37/38 anonim ***** válasza:

Már akkor otthon vagy. Pihenj , nézz vígjátékokat, s pár nap múlva menj barátnőkhöz, haverokhoz, moziba, menj ki sétálni amikor süt a nap! Kizökkent, s nagyban gyorsítja a lelkii gyógyulást! Nekem keddi napon volt szombaton présház buliba mentem. Szerencse volt a szerencsétlenségben, hogy nyáron történt, akkor alapjáraton könnyebben lesz vidámabb az ember a napsütéstől.. De most is gyönyörűen süt a nap! :)

A mosoly gyógyít! Ezt a gyógyszert küldöm neked szívből!

[link]

2013. jan. 3. 11:05
 38/38 anonim ***** válasza:
Remélem, minnél hamarabb túl leszel a dolgon, kívánok neked minnél előbbi gyógyulást.
2013. jan. 3. 11:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!