Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy lehetne a rosszulléteket...

Hogy lehetne a rosszulléteket ha nem is elkerülni, de csökkenteni?

Figyelt kérdés

Első babámmal a 2-3. hónapban elég rosszul voltam, minden reggel, néha este is hánytam, alig ettem, stb...

Most jön a második, és gondolkozom, van-e valamilyen praktika, amivel elébe lehetne menni ezeknek...:) Valami plusz készítményt szedni? (Mintha hallottam volna ilyesmit.) Reggel felkeléskor kinek mi vált be, mit evett/ivott?

Köszi!

5 hetes kismama

2011. nov. 4. 17:19
 1/4 anonim ***** válasza:

Harmadikat várom. Nekem semmi nem használ... :o(

13hkm

2011. nov. 4. 17:31
 2/4 anonim ***** válasza:

Másodikat várom...ÉS nekem sem használ semmi!Ha eszem az a baj, he nem szem azért vagyok rosszul...

Elsővel semmi de semmi ilyen bajom nem volt!Most meg 5 hetes koromtól a mai napig tart :( 6 nap szünettel!

23 hós kislány és 13 hetes pocakbabi anyuja

2011. nov. 4. 17:36
 3/4 anonim ***** válasza:

Én a 19. hétig hánytam,sajna volt olyan nap,h egy korty be,az kis is perceken belül.

Nem tudok praktikát javasolni.Rajtam már csak olyanok segítettek,h olyanokat ettem,ami nem fog fájni kifelé... :S

Kortyonként ittam,szinte mindent jéghidegen.Alapjáraton nekem hányingernél segítettek a savanyú dolgok,így a terhesség alatt is sok citromot,citrom levet ittam(pici kortyokat),az segített néhány percre.Ilyesmi...

2011. nov. 4. 17:40
 4/4 anonim ***** válasza:
En most vagyok a 11. hetben. Kb a 4.hettol minden nap a nap 24 orajaban rosszul vagyok :( Mar mindent kiprobaltam de semmi sem hasznalt. Remelem, hogy hamarosan elmulik mert mar kezd elfogyni az energiam. Kitartast kivanok neked is!
2011. nov. 7. 10:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!