Hogy lehetne a rosszulléteket ha nem is elkerülni, de csökkenteni?
Első babámmal a 2-3. hónapban elég rosszul voltam, minden reggel, néha este is hánytam, alig ettem, stb...
Most jön a második, és gondolkozom, van-e valamilyen praktika, amivel elébe lehetne menni ezeknek...:) Valami plusz készítményt szedni? (Mintha hallottam volna ilyesmit.) Reggel felkeléskor kinek mi vált be, mit evett/ivott?
Köszi!
5 hetes kismama
Harmadikat várom. Nekem semmi nem használ... :o(
13hkm
Másodikat várom...ÉS nekem sem használ semmi!Ha eszem az a baj, he nem szem azért vagyok rosszul...
Elsővel semmi de semmi ilyen bajom nem volt!Most meg 5 hetes koromtól a mai napig tart :( 6 nap szünettel!
23 hós kislány és 13 hetes pocakbabi anyuja
Én a 19. hétig hánytam,sajna volt olyan nap,h egy korty be,az kis is perceken belül.
Nem tudok praktikát javasolni.Rajtam már csak olyanok segítettek,h olyanokat ettem,ami nem fog fájni kifelé... :S
Kortyonként ittam,szinte mindent jéghidegen.Alapjáraton nekem hányingernél segítettek a savanyú dolgok,így a terhesség alatt is sok citromot,citrom levet ittam(pici kortyokat),az segített néhány percre.Ilyesmi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!