Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Missed ab, ha újra "kezdhetnét...

Missed ab, ha újra "kezdhetnétek" a természetre bíznátok, vagy az orvosra a befejezést?

Figyelt kérdés
Indoklást is szeretnék.
2011. jan. 15. 10:01
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha a természetre bíztam volna elvérzek. Nekem beindult a vetélés, de olyan borzalmas mennyiségű vérrel, hogy azonnal műtőbe toltak.
2011. jan. 15. 10:04
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
egyértelműen az orvosra. biztosabbnak gondolom.
2011. jan. 15. 10:07
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Az orvosra. Nem bírnék akár heteket várni a tudattal, hogy bármikor beindulhat a vetélés, és addig egy halott babát hordani.
2011. jan. 15. 10:10
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Orvos! Amikor elmentem a dokihoz egy rutin vizsgálatra, megállapította a 8 hetes terhességemről, hogy sajnos elhalt a baba. Nem véreztem, nem görcsöltem. Mivel a korának megfelelő nagyságú volt, ezért megállapodtunk, hogy két nap múlva találkozunk. A két napban sem véreztem és görcsöltem, de senkinek nem kívánom, hogy úgy élje az életét, hogy szinte 100%-osra tudja, hogy egy elhalt baba van a pocakjában. Majd két nap elteltével visszamentem, és a doki már 100%-osra megállapította, hogy sajnos nem él a magzat. Felajánlotta nekem, hogy megvárhatjuk, amíg beindul a vetélés, vagy fejezzük be azonnal. Én az azonnali befejezést választottam. Képtelen lettem volna még több napot ilyen tudatban élni. Arról nem is beszélve, hogy így biztosan kitisztultam, és nem kell attól tartanom, hogy valami komplikáció adódik természetes vetélésem közben. Azóta már van egy második gyermekem is, és nem bántam meg, hogy nem a természetre bíztam a dolgot.
2011. jan. 15. 10:53
 5/9 A kérdező kommentje:

Csak azért tettem fel a kérdést, mert olvastam itt múltkor néhány helyen, hogy bizony az adott hölgy semmi pénzért nem ment volna orvoshoz.Elsősorban a 3 hónap várakozási idő miatt, amit a műtét után javasolnak az újabb teherbe esésig.

Szóval eddig elég egybehangzóak a válaszok.

2011. jan. 15. 11:41
 6/9 anonim ***** válasza:
nekem magatol ment el de meg igy is 2 naponta mentem uhra hogy lassak valoban kitisztultam-e vagy sem es antibiotikumot is kaptam megelozeskeppen..veszelyes dolog ezt otthon kivarni...valoban kellemetlen es varni kell utana de meg mindig jobb mint egy fertozes vagy a tudat hogy halott baba vana pocakban
2011. jan. 15. 12:09
 7/9 anonim ***** válasza:

Elsőre az lenne a válaszom, hogy mindenképpen a természetre bíznám a dolgot, de aztán elgondolkoztam a kérdésen, és elbizonytalanodtam. Nem tudom megmondani, hogy mit csinálnék legközelebb.

Nekem üres petezsák miatt volt missed ab, és sajnos a műtétemet nagyon elcseszte az orvos. Egy 10 perces rutinműtétből lett egy nagy hasi műtétem.

2011. jan. 15. 14:41
 8/9 A kérdező kommentje:
Ó te szegény :(
2011. jan. 15. 16:16
 9/9 anonim ***** válasza:
Én semmiképp sem bíznám a természetre. Az orvos, aki a műtétemet végezte, mindent részletesen elmagyarázott és hagyott választási lehetőséget. A műtétet választottam, mert azt mondta, nem 100%, hogy kitisztulok teljesen, ha a természetre bízzuk. Így is két nap telt el az ultrahang és a műtét között a halott babámmal a pocakomban.
2011. jan. 16. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!