Missed ab. -ot nem lehet elkerülni? Marmint inkabb a termeszetre bizni?!
Ma azt mondta az orvosom hogy valsz jövő kedden missed ab. "Élő embrio" van a papirra irva (miert???) de 6 nap alatt nem nőtt egy mm-t sem. 6 hetes körül vagyok.
Nem vagyok otthon a temaban de szivesebben biznam a termeszetre mint muszerekre. Tudom van veszelye de van a mutetek is, es azoktol nagyon felek (nem a fajdalomtol). Ha nem tisztulok teljesen akkor persze fejezzek be, de igy van esely hogy kitisztul es szerintem a vegeredmeny ugy "jobb" mint muszerrel. Mi a velemenyetek?
Nem verzek nem gorcsolok faj a hasam de inkabb kozepen, nem a mehemnel.
De miben bizhatnek ha nem novekszik? Ha még nem lett volna szivhang vagy nem lattunk volna embriot akkor nyugodtabb lennek, de van csak egy mm-t sem nott. Ennek mar ritkan van pozitivan vege...?!
Annyira ossze vagyok zavarodva! Biztos nem tudom elfogadni de olyan nehez hogy nincs tunet keptelen vagyok elfogadni hogy ugyanigy ereztem magam tegnap es boldogan ma meg egy vizsgalat par papir valtozatlan tunetek es mar elillant minden...
Persze, hogy nem tudod elfogadni. Érző ember nem is tudja azonnal. Én csak arra írtam, hogy ha gondolod várj még, hogy teljesen megnyugodj. Illetve legyen egyértelmű lelet a kezdeben. Amin az szerepel, hogy nincs szívhang. Ha ennyire nem fejlődik, akkor valsz kedden már nem lesz. Várd meg akkor amíg a természet teljesít. Vagy így, vagy úgy. Volt itt olyan, akinek 7 hetesen nem volt szívhang. AZtán lett a 8 hétre. Pedig már akkor is bőven kellett volna legyen. Várj egy megnyugtató válaszra. Vagy 100% negatívra, vagy 100% pozitívra. Mert értem amit írsz, ez olyan 50%-50% -os ... :-/ Ez a tipikus "Mi van ha? " kategória. Várd ki akkor a végét.
#5-ös voltam
Én is várnék. Engem zavarna, hogy dobog a szíve. Addig nem hagynám megműttetni magam, amíg van szívhang...
Kérdező, nagyon nehéz lehet neked.
Drága Válaszolók!
Lehet a rosszkedvtől én nem vagyok egyértelmű de kicsit félreértettetek. Leírom tárgyilagosan:
1. vizsgálat: dec. 10. - 7,7 mm petezsák, benne szikhólyag.
2. vizsgálat: dec. 15. - 13 mm petezsák, benne szikhólyag.
3. vizsgálat: dec. 21. - CRL: 4,5 mm embrio, pulzácio nélkül. Petezsákot és szikhólyagot nem mértek de láttam hogy nőtt az is.
4. vizsgálat: dec. 27. CRL: 4,5 mm embrio, pulzacio nélkül.
Azért küldenek missed ab.-ra mert az utolsó 6 nap alatt nem nőtt egyáltalán. Szivhangot azért irtam hogy amiatt hivott vissza mára hogy ma meghallgathassam mert a mult héten még nem volt.
A menzeszem rendszertelen volt tehat pontos terhessegi kort nem tudok, de a vizsgalatrol vizsgalatra megfeleloen novekedett egeszen mult pentekig. Azota nem.
Azert erzem bizonytalannak mert nem vagyok rosszul nem verzek nem gorcsolok es nehez onszantambol odamenni es felfekudni. Sokkal jobban "örülnék" (de morbid...) ha a természet mukodesbe lepne, mert 1. fizikailag szerintem jobb mint a muszeres, 2. lelkileg is tudom hogy el kellett mennie nem pedig odamentem kikapartatni...
Köszönöm mindenkinek a valaszokat, biztatast, egyutterzest!
Bocsanat kihagytam hogy 21.-en es ma is azt irta a papirra hogy "CRL 4,5 mm élő embrio". De szivhangot percekig keresett beszéltük is tehát nem értem miért " élő". Ezt csak a papiron lattam. Azt mondta "a terhesség nem élő". - ezt szoban. Meg leirta h missed ab, tagitas utan mutet, stb szoval nem alltatott.!
Nekem ellentmondas de hat csak jobban ert hozza mint en.
Semmit nem értek:(
Írd meg mi lett végül. Nagyon sajnálom:(
Igen félre. Én úgy értettem szívhang van, csak nem fejlődik... Hát ha gondold, akkor kérdezd meg, hogy megvárhatnád-e, hogy magától elinduljon. Nem vagyok orvos, nem tudom erre mit mond. Azt tudom, hogy amikor nekem megállapították, s a műtétre 4 nappal későbbre kaptam időpontot, akkor annyit mondott a doki, hgy ha erőteljesebb vérzés lép fel görcsökkel, akkor azonnal induljak a kórházba, akkor nem a kiírt időpontban fog műteni, hanem azonnal. Ennyi.
#5 voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!